2014-07-23, 20:34
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Tżtówki 2014
karola991 gratulacje dla siostry.
Trzeba się sobą nacieszyć a nie od razu dziecko i rodzina.
Cytat:
Napisane przez mia00
gratuluje  teraz aby oboje się dobrze czuli
byłam dziś w dziekanacie po to zaświadczenie i z siostrą na zakupach, kupiłam w orsay sweterek uwaga za 20zł  i bluzke też za 20 i biżu też za małą kasiorkę ;> 
|
Wnioskuję, że zaświadczenie dostałaś 
Super łowy. Sama bym poszła na te wyprzedaże i połowę sklepów obkupiła ale oszczędzam an urlop, żeby tam trochę zaszaleć i nie oglądać każdej złotówki 
Cytat:
Napisane przez Nessa87
u mnie tak samo się ochłodziło
my póki co planujemy iść do Zoo i gdzieś na zakupy 
wieczorem na impreze 
|
Tylko w zoo są mega kolejki. Trzeba podobno być dużo wcześniej niż otwarcie. Miałam iść ale jak zobaczyłam właśnie tą zakręcającą w kilku miejscach i ciągnącą się kolejkę to stwierdziłam, że nie warto. A wcale to szybko nie szło.
dzolin co się stało?
Arya90 oby pogoda dopisała, bo 2 będziemy już w Gdańsku i chcę na romantyczny spacer po plaży o zachodzie słońca 
Cytat:
Napisane przez Nessa87
Do Zoo we wrocławiu  podobno mam zostać z małpkami
też bym pojechała gdzieś nad wode, mam nadzieje że w weekend bedzie fajna pogoda to wybiore się nad jeziorko.
Dzisiaj wybrałam się do mojego w pracy na buziaka. Fajnie tak romansować w pracy  z dreszczykiem emocji by nikt nie nakrył 
|
Dreszczyk emocji jest potrzebny. Gdybym tak wpadła do TŻta do pracy i dała mu na środku hali gorącego buziaka to by tam wszyscy popadali a ja tak nieraz fantazjuję, że przychodzę do TŻ i gdzieś tam między paletami z wodą a mlekiem 
ps. moją rodziną są kaczuszki
...tak jestem kobietą 
|
|
|