2014-07-24, 09:41
|
|
Raczkowanie
|
Dot.: Sprawdzone produkty z Lidla cz. 6
Cytat:
Napisane przez Ervisha
A jaką kawę mieloną z Lidla polecicie ?
|
Ervisha, powiem Ci o jednej kawie, którą kupiłem w Lidlu tylko raz w życiu i jakoś nie mogę na nią ostatnio trafić.
Była ona chyba podczas tygodnia włoskiego kiedyś (dobry rok temu) ale kupiłem ją już kilka dni po nim, z jakichś resztek. Od tej pory nie mogę na nią trafić jakoś.
Była chyba tej samej firmy co ta kawa ziarnista czyli Bellarom. Była pakowana w takie zielone "miękkie" opakowanie (kawy mielony często są sprzedawane w takich "zbitych kostkach" ta nie była) a na nim jakieś zdjęcie włoch... coś takiego. W każdym razie kosztowała jakieś śmieszne pieniądze, chyba 4zł/250g i była to jedna z najciekawszych smakowo kaw jakie piłem. Jeśli ktoś kiedyś będzie ją widział niech da znać, biorę cały karton (podczas ostatniego tygodnia włoskiego byłem w Lidlu we wtorek i nie było jej, raczej nie sądzę, że wykupiona została).
EDIT: Znalazłem zdjęcie. http://tugazetka.pl/files/g/7/2_3745...ielona_918.jpg
Widział ktoś taką kawę w Lidlu ostatnio?
A ze standardowej oferty to całkiem dobra moim zdaniem jest Lidlowa kawa mielona w wersji espresso. Chyba jest nowa, w każdym razie osobiście kupiłem pierwszy raz dopiero i jest całkiem solidna. Kosztuje chyba 6zł. Do tego Dallmayr 19,99 za pół kilo, też jest solidną kawą.
Edytowane przez Testujemy
Czas edycji: 2014-07-24 o 09:42
|
|
|