Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Sierpień już za rogiem czyha, coraz bardziej boli Krycha. Mamy sierpniowe 2014 cz. V!
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-07-24, 11:05   #3610
White Cafe
Rozeznanie

Dot.: Sierpień już za rogiem czyha, coraz bardziej boli Krycha. Mamy sierpniowe 2014

Cytat:
Napisane przez papryczka160 Pokaż wiadomość
Hej hej ;-)

Nie odzywam się bo trochę niewyspana byłam, ale dzisiaj w końcu mój organizm się zregenerowal ;-) pospalysmy do 10 ;-)
Mała jest odpukac bardzo grzeczna budzi się trzy razy w nocy na mleczko ale wcina godzinę ;-) MAŁY SSAK MLECZNY.

Przez upały była marudna ale co się dziwić jak u mnie w domu prawie 30 stopni było.
Dzisiaj naszczescie możemy odpocząć od upałów.

Powiem wam ze jestem trochę załamana bo z racji tego ze Tuśka jest wczesniakiem musimy odwiedzić dużo lekarzy i co najbliższe terminy na listopad ręce opadają. I wszystko trzeba robić prywatnie. Az płakać mi się chce.
A to ortopeda endokrynolog usg brzucha i głowy powtórne neurolog, okulista.

Zaraz wrzucę Wam zdjęcia .

To która teraz w kolejce ?;-)

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Cytat:
Napisane przez papryczka160 Pokaż wiadomość
Mamuska i Sara kciuki za szybki pórd CC

A tu kilka zdjęć mojego szkraba
och Jeziu Jeziu co za słodka gwiazdeczka! Jest prześliczna! Faaaaaaaaajnie masz, po woli wszystko juz sobie ogaraniasz, a my? chociaż ja AŻ tak znowu może się nie rwę... a może i rwę? Sama nie wiem, dobrze, że to nie zależy ode mnie.

UWAGA! APELUJĘ DO DZIEWCZĄT KTÓRE NIE SPAKOWAŁY TORBY, SZCZEGÓLNIE RZECZY DLA DZIECKA. Wczoraj się za to zabrałam, i spędziałam nad tym pół dnia. Co prawda, robiłam wszystko powoli mam nadzieje, że dokładanie (do szpitala w którym będę rozdziła mieszkam ponad 40 km), ale mimo wszystko to nie takie hop siup. Też tak czekałam na to, a teraz sobie nie wyobrażam co bym zabrała gdybym pakowała się na szybciora podczas rozpoczętej akcji. Wzięłambym chyba 1/6 rzeczy, ktore są potrzebne. Ja muszę mieć wszystkie ubranka swoje.Chyba, że mój apel jest nie potrzebny, bo to ja spakowałam się jako ostatnia?!?:brzy dal:

Wczoraj byłam na pedicure u zwykłej kosmetyczki (ostatnio chodzę do podologa) i już żałuje. Stopy mnie pieką, za mocno mi jest starała, jeden duży paznokiec jest krzywo pomalowany a najgorsze jest to, ze boję się że duże paznokcie mi zejdą mam ogromny problem z paznokciami.

Gosia poruszyła wczoraj temat, "zarażenia" bakteriami taty ręczniczka dla dziecka, którym maluch ma być owinięty bezpośrednio po porodzie, mogłybyście coś więcej o tym napisać? U mnie na stronie szpitala jest napisane, żeby ze sobą zabrać miękki ręcznik dla dziecka do pierwszego kontaktu skóra do skóry. I moje pytanie jest takie: czy może to być zwykły ręcznik? Szczerze mówiąc, szkoda mi brać takiego fajniutkiego ręczniczka, który (pewnie) będzie do wyrzucenia. Wyprałam go w dzieciowym proszku i zastanawiam się czy mnie nie ochrzanią za "nieodpowiedni" ręcznik..

I drugie pytanie czy bierzecie ze sobą stanik kąpielowy w razie chęci skorzystania z kąpieli w wannie? Ja chyba wezmę, bo na golasa całkiem tam siedzieć to mi się nie uśmiecha (mój duży biust rządzi się swoimi prawami) a zwykły stanik może być już przepocony...Jak długo można w takiej wannie leżeć?

Pisałyście o znieczuleniu zzo, czy są szpitale, w których jest ono bezpłatne? U mnie kosztuje 800 lub 900 zł