2014-07-24, 12:02
|
|
|
Konto usunięte
|
Dot.: Jak zareagować na kłamstwo?
Jakby to był rok, dwa i jeden taki kwiatek to bym się zastanowiła, ale jak raptem 3 miesiące, a on Cię okłamuje (i jakoś nie wierzę, że ma czyste sumienie co do tej imprezy, skoro kłamał), to lepiej każ mu spadać.
---------- Dopisano o 12:02 ---------- Poprzedni post napisano o 12:00 ----------
Cytat:
Napisane przez nevermind1989
nie wydaje mi sie, zeby w gre wchodziło podrywanie kobiet, to nie tego typu facet- raczej bym nawet powiedziala, ze zamkniety w sobie i nie potrafiacy podrywac. Ale moge sie mylic.. przeciez myslalam tez, ze jest szczery.
Najgorsze jest to, ze nie potrafie sobie wyjasnic tego klamstwa- nie mam sobie nic do zarzucenia, w zaden sposob swoim zachowaniem nie spowodowalam, ze mialby pretekst do oklamywania mnie..
Tylko co teraz? wiecie jak to jest, wpadlam po uszy, zakochalam sie.. nie potrafie go tak o zostawic.
Jak sie zachowac? rozmawiac? a moze sie odsunac, zeby poczul, ze moze mnie stracic?
|
Lepiej idź po rozum do głowy bo facet Cię okłamuje, a Ty z nim nie zerwiesz bo ''wpadłaś po uszy''? Przecież on Cię zwyczajnie nie szanuje, skoro Ci takie ściemy puszcza.
|
|
|