2014-07-24, 13:16
|
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Jeden "papa", drugi "brawo", każdy bobas rośnie żwawo! Mamy IX-X 2013 cz. XII
Cytat:
Napisane przez butterfly20
Anutka gratulacje dla cioci! to musi być przeżycie
A ona rodziła sn czy cc?Bo podobno po 35 rż rzadko zgadzają się na sn, w sumie nie wiem dlaczego jeśli wszystko kobietą i ciążą jest ok?
---------- Dopisano o 08:33 ---------- Poprzedni post napisano o 08:31 ----------
chyba pomyliłaś wątek 
|
dlatego robią cc, bo są to zazwyczaj długie lata starań o dzieciątko, jest to ciąża wysokiego ryzyka i nikt nie dopuści do tego, aby w czasie porodu sn doszło nie daj Boże do tragedii.
Cytat:
Napisane przez Aaamelkaa
Misia pochwal się brzuszkiem 
Pszczouna odnośnie picia,Michaś też nie jest chętny,probuje wszystkiego :brzyd: niekaprk,bidon,butelka ta co mleko pije i wszystko z takim samym marnym skutkiem, sukces powoli odnosi filiżanka,najwygodniej mu z takiej malutkiej,trochę stozkowatej ,ja ją trzymam a Mały siorbie z niej,a jaka ma radoche  pije wodę,czasem mocno rozcienczony bobofrut a jak jak i tego nie chce a upal mega to rozcienczam mleko
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
pochwalę się jak zrobię zdjęcie czyli jutro 
Cytat:
Napisane przez papalinka83
no właśnie nic nie kojarzę. no to obie jesteśmy "połamane". Oby szybko przeszło  Kiedy jakaś kawka?
|
jeszcze ja, najprawdopodobniej złamałam mały palec u nogi. Walnełam we framugę drzwi.. 
Cytat:
Napisane przez Larysa88
serduszko w szczeniaczku uczniaczku nam się nie świeci :/ ciekawe czy da się to jakoś naprawić...
co do bidonów, to zamówiłam ten z tomme tippe z rurką co Bajka pokazywała ale Ola nie kuma  (btw Bajka w Twoim też tak ciężko się pije przez tą słomkę? no mocno trzeba ciągnąć i nie wiem czy to jest ok)
powoli już tracę nadzieję że nauczy się pić z czegoś innego niż smoczek, albo od razu będzie kubek po prostu, choć teraz też daje jej łyżeczką...
wczoraj kupiłam też kubusia waterrr i super jest bo niekapek i ustnik fajny, ale Ola też nie czai  natomiast troszeczkę czai ustnik z butelki zdrojek, z żywca, ta mała 0,3 z ustnikiem, ale to jest kapek i nie bardzo mogę samej jej dać tą butelkę bo wszystko mokre
|
nam też sie nie świeci 
Dziewczyny dopiero teraz mam czas bo kisze ogórki, tz mi przyniósł rano i wkładam do słoików. ciekawe czy mi wyjdą.
|
|
|