2014-07-25, 08:07
|
|
Zadomowienie
|
Dot.: Styczniowe mamusie 2015, cz. II
Cytat:
Napisane przez Katerina_00
Ost pisalysmy, ze pare z nas tak miało i ja sama też, to normalne.
Coś mi dziś niedobrze...
|
Popieram Katerine. Dopóki śluz nie ma dziwnego, zabarwionego koloru czy też zapachu świadczącego o jakiejś infekcji to myślę, ze nie ma co panikować.
---------- Dopisano o 09:05 ---------- Poprzedni post napisano o 09:00 ----------
Cytat:
Napisane przez simonee
Ciesze sie ze mam bardzo dobrego gina, zawsze mnie wyslucha, odpowie na kazde pytanie, wszystko dokladnie sprawdza, za kilka dni jedzie na urlop i powiedzial ze gdyby cos sie dzialo to mam do niego dzwonic, wiem ze wszystko bedzie ok ale dobrze wiedziec ze ma sie w razie co wsparcie
|
Racja! Zresztą już pisałam tutaj, że nie wyobrażam sobie, żeby moim lekarzem prowadzącym była osoba, przy której jakoś bardziej się krępuje czy też nie mam co do niej zaufania i przekonania.
Ja na początku aż wstyd się przyznać dzwoniłam do pani doktor z każdą pierdołą. Zawsze odbierała i nie było problemu, żeby mnie wysłuchała i uspokoiła. Jak po tych telefonach poszłam do niej i przeprosiłam, że tak jej głowę zawracam, to powiedziała, że nie po to mam jej numer, żeby umierać ze strachu i stresować maleństwo. I to moje prawo dzwonić/przychodzić i pytać, a jej obowiązek udzielić mi pomocy. Inaczej już dawno bym zwariowała Teraz całe szczęście jestem duuuużo spokojniejsza i nie sieje paniki na każdym kroku 
---------- Dopisano o 09:07 ---------- Poprzedni post napisano o 09:05 ----------
Cytat:
Napisane przez ma.ko
Cześć
Wstałam dziś bez bólu głowy, za to nieźle mnie sponiewierało przed wyjściem do pracy.
|
Jak nie ból głowy to inne "przyjemności". Ty to masz ciężką przeprawę przez stan błogosławiony. Oby jak najszybciej to poszło w niepamięć!
|
|
|