Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Styczniowe mamusie 2015, cz. II
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-07-25, 08:07   #2010
akrolowa
Zadomowienie

Dot.: Styczniowe mamusie 2015, cz. II

Cytat:
Napisane przez Katerina_00 Pokaż wiadomość
Ost pisalysmy, ze pare z nas tak miało i ja sama też, to normalne.
Coś mi dziś niedobrze...
Popieram Katerine. Dopóki śluz nie ma dziwnego, zabarwionego koloru czy też zapachu świadczącego o jakiejś infekcji to myślę, ze nie ma co panikować.

---------- Dopisano o 09:05 ---------- Poprzedni post napisano o 09:00 ----------

Cytat:
Napisane przez simonee Pokaż wiadomość
Ciesze sie ze mam bardzo dobrego gina, zawsze mnie wyslucha, odpowie na kazde pytanie, wszystko dokladnie sprawdza, za kilka dni jedzie na urlop i powiedzial ze gdyby cos sie dzialo to mam do niego dzwonic, wiem ze wszystko bedzie ok ale dobrze wiedziec ze ma sie w razie co wsparcie
Racja! Zresztą już pisałam tutaj, że nie wyobrażam sobie, żeby moim lekarzem prowadzącym była osoba, przy której jakoś bardziej się krępuje czy też nie mam co do niej zaufania i przekonania.
Ja na początku aż wstyd się przyznać dzwoniłam do pani doktor z każdą pierdołą. Zawsze odbierała i nie było problemu, żeby mnie wysłuchała i uspokoiła. Jak po tych telefonach poszłam do niej i przeprosiłam, że tak jej głowę zawracam, to powiedziała, że nie po to mam jej numer, żeby umierać ze strachu i stresować maleństwo. I to moje prawo dzwonić/przychodzić i pytać, a jej obowiązek udzielić mi pomocy. Inaczej już dawno bym zwariowała Teraz całe szczęście jestem duuuużo spokojniejsza i nie sieje paniki na każdym kroku

---------- Dopisano o 09:07 ---------- Poprzedni post napisano o 09:05 ----------

Cytat:
Napisane przez ma.ko Pokaż wiadomość
Cześć

Wstałam dziś bez bólu głowy, za to nieźle mnie sponiewierało przed wyjściem do pracy.
Jak nie ból głowy to inne "przyjemności". Ty to masz ciężką przeprawę przez stan błogosławiony. Oby jak najszybciej to poszło w niepamięć!
akrolowa jest offline Zgłoś do moderatora