Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie,Dieta 1200 kcal cz.15
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-07-26, 08:37   #275
heroine86
Zakorzenienie

Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie,Dieta 1200 kcal

Cytat:
Napisane przez monika01011986 Pokaż wiadomość
aaaaa to taka okazja Ja po całym szampanie bym leżała nietomna nie piję wcale alkoholu więc efekt byłby straszny zapewne po całej butli No Ty to masz łeb do picia widzę Coś czuję że jakbyś się z Czekoladką, Madzią i Zośką spotkała to niezła biba by była wy takie pijoki jesteście
Ja jak byłam mała to lubiłam jak ktoś mnie po głowie głaszcze i wtedy szybko zasypiałam teraz by to raczej już nie przeszło wkurzało by mnie hehe Twój mąż widzę ma sposób na ciebie jak chce żebyś poszła spać
A dziękuję w imieniu męża Krzysztofa Kupiłam mu sześciopak jego ulubionego piwa i wkrętarkę akumulatorową bo na fuchy mu potrzebna nowa
Ale ja tym razem nie wypiłam całego szampana tylko jedną lampkę! ja już tak dużo nie piję :P kiedyś z całym winkiem bym sobie poradziła, teraz max. 2 lampki i zwyczajnie mam dość głowę mam dość mocną, chociaż po takim jednym winku ścina mnie po jednej szklaneczce no taki mózgotrzep, że coś strasznego karuzela murowana ale jakoś ostatnio w ogóle nie mam ochoty na wino a wódkę to nie wiem nawet kiedy piłam zresztą ja czystej nigdy nie pijam, jedynie w drinkach :P teraz sezon letni to piwka najbardziej wchodzą :P ale te smakowe :P więc widzisz jaki ze mnie "pijak" praktycznie nie piję :P
A ja uwielbiam jak ktoś mi coś z włosami robi głaszcze, czesze, układa ja się czasem boję u fryzjera siedzieć na fotelu że zaraz zasnę w sumie rzadko chodzę, więc noł problemo hehe, sposób dobry, tylko TŻ nic z tego nie ma, bo usypiam od razu
Ooo, super prezent praktyczny

Cytat:
Napisane przez Cocktailraspberry Pokaż wiadomość
Dzisiaj na wadzie 59,9 czyli dzisiaj muszę poćwiczyć, żeby coś ruszyło. A zaraz spadam na miasto, bo mama jedzie z koleżanką do Zakopca i jadą przez moje miasto to ide się zobaczyć na chwile akurat mają 30min postoju

Aaa w ogóle zaprosili mnie na rozmowe kwalifikacyjną we wtorek i trochę się obawiam, bo nie wiem czego mam się spodziewać
5 z przodu jest super

A co to za rozmowa? Do tego Instytutu? trzymam kciuki!

Co laski dzisiaj na obiad serwujecie?
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.'
Moja dusza pachnie Tobą- Aleksandra Steć
heroine86 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując