2014-07-26, 11:35
|
|
|
Przyczajenie
|
Dot.: Szczęśliwe TŻtówki 2013. Część VIII
Poznaliśmy się rok temu na imprezie Szczerze mówiąc rozwaliłam mu związek nie chcący. Byłam po prostu jego koleżanką,a jego była to jakaś nawiedzona dziewczyna i wkręciła sobie dziwne rzeczy, była chorobliwie zazdrosna, a on wtedy był czysty, nic złego wobec niej nie robił, no ale go zostawiła,wyzwała od najgorszych. W sumie do dziś z tego się śmiejemy Przez 3 miesiące po jego rozstaniu kolegowaliśmy się, potem przyjaźniliśmy się. Nie chcieliśmy żadnych związków Byliśmy dla siebie najlepszymi przyjaciółmi, rozmawialiśmy o wszystkim, od serca, aż w końcu samo wyszło, że zostaliśmy parą i tak jest od listopada 2013. Jest moją prawdziwą miłością, a ja jego Może to naiwne, ale wiem na pewno, że nigdy mnie nie zostawi. Przeżyliśmy lepsze i gorsze chwilę. Znosi moje humory, czasami gdy źle o sobie myślę, stawia mnie na nogi, jest cierpliwy i przy tym wszystkim mówi, że mnie kocha i zawsze przy mnie będzie .. Jest dla mnie wszystkim Trafiłam w końcu na prawdziwy Skarb I jest w 100% w moim typie uwielbiam jego męskość To tyle w skrócie
Edytowane przez Jwaydan
Czas edycji: 2014-07-26 o 11:37
|
|
|