Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mamusie Marzec-Kwiecień 2013 cz.7
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-07-26, 22:57   #2013
alliw
Zadomowienie

Dot.: Mamusie Marzec-Kwiecień 2013 cz.7

Cytat:
Napisane przez pani22ka Pokaż wiadomość

Siedzimy na wsi i czekam na rozwój wydarzeń. Strach jest przeolbrzymi. Teraz dokładnie wiem co mam do stracenia. Nic to - co ma być to będzie... Staram się być dobrej myśli.
I dobrze! Musi być dobrze!

Cytat:
Napisane przez oliwka__ Pokaż wiadomość
... moja przyjaciółka też w końcu w uprawgnioonej ciąży po tylu latach w lutym problemy walka o życie a teraz w ciąży wymarzonej wyczekanej
za przyjaciółkę

Cytat:
Napisane przez oliwka__ Pokaż wiadomość
To ja się też pochwalę że my się też już odstawiłyśmy dziś mała kończy 15 miesięcy a ostatnie dwa tygodnie było odstawianie i teraz już 6 dni nie karmiłam nie upomina się nie zagląda spokojnie stopniowo nie gwałtownie odstawiona ...

Cytat:
Napisane przez klementyna1 Pokaż wiadomość
a teraz co? nie wiele pasować, mam w drugą ciąże zajśc??
no nie masz wyjścia

Cytat:
Napisane przez pani22ka Pokaż wiadomość
Mój syn ostatnio jest rolnikiem. To nie pomysł - to fakt doglądanie inwentarza (sąsiadów), karmienie kur, prace w ogródku, zajęcia przy trawniku, obowiązkowe przejażdżki taczką, doglądanie traktora, wyglądanie kombajnów, przetwory na zimę, pieczenie chleba, etc.
Dziś przez sen piał.
Ciut wymiękam

Cytat:
Napisane przez achna79 Pokaż wiadomość
Ty jesteś w ciąży, a ja mam mdłości ( mam nadzieje, że to nie grypa żołądkowa )

Dragusia, gratki za przeprowadzkę i kciuki zeby wszystko się poukładało po Waszej myśli

Moderna, udanego pobytu w Polsce, pogodę chyba będziecie mieć ładną

Kasia, leże z niedogolonej nogi zauważył?

Maria, super ze przeprowadzka się udała

Eluska, słodziak z Pawełka

Achna, ale Mikuś spioch

Nestelle, mam nadzieję że z Ninką lepiej, jak Kuba po powrocie?

Oliwka,

Tasia, jak juz blisko

Demeter, ale wstydzioch tam u Ciebie mieszka

Pani, jeszcze zapomniałam napisać, ten test na okładce "jest tam kto?" rewelacja

Dobra, Paniki newsa nie przebiję, ale chwalę się że moje dziecko po prawie 17 miesiącach w koncu zaczeło chodzić w srode zrobił pierwsze świadome kroczki (z własnej inicjatywy, nie zachecałam go bo gadałam przez telefon ), w czwartek i piatek "przeszedł się" zaledwie dwa razy, ale dzis juz wiecej chodził. bardzo powoli się rozkreca, ale jest postep ogromny. Ciesze sie jak nie wiem co