Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Jeden "papa", drugi "brawo", każdy bobas rośnie żwawo! Mamy IX-X 2013 cz. XII
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-07-27, 08:20   #4870
Lolaaaaaaa88
Zakorzenienie

Dot.: Jeden "papa", drugi "brawo", każdy bobas rośnie żwawo! Mamy IX-X 2013 cz. XII

Cytat:
Napisane przez 83monia Pokaż wiadomość
jako ze nie nadrobie - wrzucam fotki znad jeziora

i efekt zabawy mazakiem...

---------- Dopisano o 08:17 ---------- Poprzedni post napisano o 08:16 ----------

Cytat:
warto to jedna z najbardziej okupowanych zabawe w zlobku

polecam:

ale najlepiej przymierzyc dziecko do jezdzika bo nietore bywaja za niskie lub za wysokie i dziecko nie dosiega ziemii albo niszczy buty albo sa tez za szerokie i kiepsko sie na nich jezdzi
dzieki swietny ten jezdzik, przejde sie do sklepu z Alkiem w takim razie

---------- Dopisano o 08:17 ---------- Poprzedni post napisano o 08:17 ----------

Cytat:
Napisane przez rusałka_1 Pokaż wiadomość
dla Emi!!

u nas też Młody łazi w kólko wokół stołu, ścian, sofy. a za "pchacze" robi: krzesło lub pudełko na zabawki

uciekamy nad morze! pakowanie skończone wyjeżdżamy nad ranem. trzymajcie kciuki żeby mój wyjec samochodowy zniósł jakoś tę podróż
do zobaczenia za tydzień!
udanego wypoczynku!

---------- Dopisano o 08:17 ---------- Poprzedni post napisano o 08:17 ----------

Cytat:
Napisane przez butterfly20 Pokaż wiadomość
Cześć.

Dzisiaj chybaa nie nadrobię.

Ale stawiam imieninowe soczki, drinki, piwka z okazji moich dzisiejszych imienin i jutrzejszych Tusi

No i nie myliłam się chyba z tymi ząbkami, dzisiaj miała już kreseczkę na górze pękniętą,także to chyba kwestia kilku dni
wszystkiego najlepszego

czyli jednak doczekalas sie zabkow

---------- Dopisano o 08:20 ---------- Poprzedni post napisano o 08:17 ----------

Cytat:
drewniane puzzle, maly samochodzik np. wywrotke chuck, taka gumowa, fajne są
http://www.zaczarowanachatka.pl/o/Pl...chodzik-gumowy

albo rybki na magnes, ale magnes nie moze byc w dziubku rybki bo dziecko nie trafi, lepiej jak tu
o tak, rybki na magenz, pamietam jaka miala radoche z takiej zabawki

---------- Dopisano o 08:20 ---------- Poprzedni post napisano o 08:20 ----------

Cytat:
Napisane przez inwersja Pokaż wiadomość

Żyjemy

Zupełnie nieoczekiwanie wyrwaliśmy się od t. nad morze. Jednego dnia decyzja i wyjazd
Szczęście mieliśmy, że znaleźliśmy wolny pokój. I w ten sposób byliśmy tydzień nad morzem. Miłosz zachwycony. Jak spacerowaliśmy wybrzeżem to piszczał z radości
Niestety póki co nie mogę podzielić się fotkami, bo szlag mi trafił w laptopie wejścia USB i czytnik kart. Muszę wezwać specjalistów od naprawy, bo bez tego ani rusz.

Przyznam się, że tak pobieżnie czytałam. Co do jeździków, to my mamy, ale Miłosz nie za specjalnie się z nim prowadzał. Bawił się za to tymi gadżetami, które są na nim. A prowadzać wolał czerwony stolik z Ikei
Jeździk mamy taki http://www.nefere.pl/470,Interaktywn...-jezdzik-7-w-1
Ja w sumie nie miałam w planach kupować zwłaszcza, że on targał ten stolik już dość dawno, ale dostaliśmy go od koleżanki po jej córce. Aż się zastanawiam teraz czy by jej go nie oddać, bo dopiero teraz sprawdziłam jego cenę i nie wiedziałam, że on taki drogi.
Także jeśli chcecie znać moje zdanie, to nie warto kupować. Kupcie lepiej stolik z Ikei

Młody ma buciki pełne, nie sandałki, ale nie korzystamy z nich za często. Po podwórku na wakacjach latał na bosaka albo w skarpetkach, po domu też na bosaka. Po działce sąsiadki też śmiga boso. Jedynie jak ma ochotę na spacerze pośmigać to zakładamy. Na razie świetnie sobie radzi na w miarę płaskich powierzchniach.
Mamy identyczne jak te http://olx.pl/oferta/skorzane-buty-c...8-ID5pyGw.html

Pisałyście o tych musach z Biedry. Dałam dziś młodemu pierwszy raz. Wycisnęłam mu trochę i od razu skumał, że trzeba ciągnąć, a słomki dalej nie kuma Nie czaję czemu, bo to przecież w identyczny sposób trzeba ssać
o to fajnie ze wypoczeliscie
az zaczynam zalowac ze w tym roku nie mozemy pojechac na wakacje
ten jezdzik czadowy, widac jednak co dziecko to inne zabawki

Aleksander
Lolaaaaaaa88 jest offline Zgłoś do moderatora