Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Koncepcje co 5 min zmieniamy bo dwa lata jeszcze mamy PM2016 część 13 ;)
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-07-27, 15:43   #4712
kognisia
PeEma

Dot.: Koncepcje co 5 min zmieniamy bo dwa lata jeszcze mamy PM2016 część 13 ;)

Cytat:
Napisane przez Promyk03 Pokaż wiadomość
My żadnych dodatkowych kosztów typu foto budki itp nie przewidujemy
My też a na co to komu, a po co to:p

Cytat:
Napisane przez Sorbik Pokaż wiadomość
Mi trochę szkoda na to pieniędzy, ale to taka fajna pamiątka ;D
Waham się zobaczymy co z tego bbędzie
A mówiłaś, że oszczędzasz :p

Cytat:
Napisane przez kotori0212 Pokaż wiadomość
Hej dziewczyny!
ale wy tu smarujecie duzo :-P co do DJ bylam na jedym weselu z nim i kiepsko sie bawilam,.ale ostatnio siostra byla na weselu i tez dj byl i bylo rewelacyjnoe, wiec to zależy od tego jaki dj prowadzi tak samo i zespół. Muzyka na weselu jest bardzo wazna od tego zależy jak goscie sie bawia.

My dziś z Tz mamy fazę na szukanie zespołu i chyba mamy faworyta! 2700 zl

Cytat:
Napisane przez white_bear Pokaż wiadomość
W ogóle to zastanawiam się co dawać gościom na ochodne Teściowa chciała po flaszce dla tych co nie pili tylko prowadzili (jak zapłaci tzn. kupi odpowiednio więcej wódki to mogę rozdawać :P nawet każdemu jak dla mnie to wystarczyłby jakiś mały upominek). Bo nie spotkałam się z tym,żeby wódkę rozdawać po weselu. Ciast nie możemy rozdawać, bo nie wiemy ile zostanie, poza tym jak zostanie mało to jednym damy, a innym nie? Właśnie nad takimi małymi upominkami się zastanawiam, chodzi mi o coś niskobudżetowego, ale fajnego (w grę nie wchodzą żądne figurki aniołków itp), macie jakiś pomysł?
U nas ciasta, jako prezenty na koniec kupuje się osobno. Nazywa się to "szyszki" więc nie ma co się przejmować tym, ile ciast z wesela zostanie u nas szyszkami zajmuje się sala weselna i płacimy chyba 1,5 zl za sztukę, a jest ich tam dość sporo

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.