Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Szukam znajomych przyjaciół.. wszystkich! :D Cała Polska ! Główny region- Siedlce :)
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-07-27, 18:59   #1
Clemence
Zakorzenienie

Szukam znajomych przyjaciół.. wszystkich! :D Cała Polska ! Główny region- Siedlce :)

Hej!
Stwierdziłam,że raz się żyje i może ja dodam swoje trzy grosze do tej całej społeczności.. nóż widelec.. może się uda ?

Szukam jak w tytule po prostu ludzi Chciałabym oczywiście żeby zamieniło to się w przyjaźń, ale każda znajomość traktowana serio ma dla mnie znaczenie Szukam więc ludzi energetycznych! Wygadanych , otwartych, ciekawych świata, z pasją W zasadzie nie ma znaczenia jaka to pasja, oby nie sport ekstremalny,bo nie wiem czy wyskoczę z kims ze spadochronu Mogę kibicować!
Ważne jest jeszcze dla mnie to,żeby faktycznie ten kontakt był regularny
Nie ma sensu żeby ktoś się produkował, jak i ja, gdy to paru wiadomościach temat ma się urwać

Jak pisałam - chętnie cała Polska,rejon nie ma znaczenia, oby ktoś łapał się w powyższy spis hehe
Naprawdę cenię fajnych ludzi, z którymi mogłabym nawet spotkać się na weekendzie i zrobić coś ciekawego !

Jeżeli chodzi o region i kogoś interesowałyby częstsze spotkania,to mieszkam blisko Siedlec, to będzie jakieś 100 km od Warszawy na wschód

Jeżeli chciałabyś się odezwać.. To pisz śmiało na PW!

Miłego dnia życzę!

'But know this...I'm only judged by one Power, and I serve HIM.. !

<3
Clemence jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując