2014-07-27, 22:57
|
|
|
Raczkowanie
|
Dot.: Jeden "papa", drugi "brawo", każdy bobas rośnie żwawo! Mamy IX-X 2013 cz. XII
hej 
rzadko bywam ostatnio, jednak przygotowania do ślubu troche czasu pochłaniają i jak mam chwile na neta to zwykle szukam czegos do slubu ........... co gorsze zaczynam juz lapac stresa
a chwil wolnych raczej malo, Maks od kilku juz dni spi tylko raz dziennie- godzine lub dwie, a tak przec caly dzien wspina sie po mnie i tylko palcem pokazuje gdzie zyczy sobie, aby go zaniesc 
Cytat:
Napisane przez Larysa88
dziewczyny, w sumie już od dawna widziałam kaszki zdrowy brzuszek 5 zbóż z lipą w Biedronce ale nigdy nie było pod nimi ceny ale myślałam że pewnie 8-9zł i jakoś nie brałam ich, natomist dzisiaj zobaczyłam cenę pierwszy raz - 5,99  więc super. wzięłam dwie bo i tak jeszcze dwie mam na stanie. o takie info 
|
larysko, a nie zbryla Ci sie ta kaszka? ja kupilam tylko raz i za kazdym razem robily mi sie w niej grudki, kombinowalam z cieplejsza i zimniejsza woda, iloscia kaszki czy sposobem wsypywania ale zawsze ale to zawsze byly grudki
Cytat:
Napisane przez ja-ika
Przepraszam, że wpadam i się chwalę, ale muszę 
Emilka już oficjalnie raczkuje 
Trochę mi głupio, bo Wasze dzieci już dawno to robią, a inne już chodzą, ale ja się tak cieszę z każdego postępu Emilki 
|

Cytat:
Napisane przez 83monia
jako ze nie nadrobie - wrzucam fotki znad jeziora
i efekt zabawy mazakiem...
|
wow, sliczna jest Natalka!!
Cytat:
Napisane przez rusałka_1
 dla Emi!!
u nas też Młody łazi w kólko wokół stołu, ścian, sofy. a za "pchacze" robi: krzesło lub pudełko na zabawki
uciekamy nad morze! pakowanie skończone  wyjeżdżamy nad ranem. trzymajcie kciuki żeby mój wyjec samochodowy  zniósł jakoś tę podróż 
do zobaczenia za tydzień!
|
udanego wypoczynku!
ciekawe jak droga Wam minela, moj tez wyjec samochodowy i nieraz ciezko mi z nim dojechac 4 km do mojej mamy tak wariuje w aucie 
butterfly doczekałaś sie zebola my tez na poczatku mylismy silikonowa szczoteczka i przegotowana woda, pamietam ze wtedy to bardzo lubil otwieral szeroko buzie i mega zainteresowany byl, natomiast teraz 8 zebow na stanie i uzywamy szczoteczki MAM i pasty ziajki i jest katastrofa zeby zaciska szczoteczke wyrywa (kupilam mu druga ale i tak on zawsze koniecznie potrzebuje tej ktora ja mam w rece ) no i zwykla jak juz zacznie sie drzec to dopiero mam jakis dostep do zebow wiec przejezdzam szybko
my w nocy tez kp i nie myje pozniej zebow, zwykle po zjedzeniu zasypia i jak raz probowalam mu umyc to ssal szczoteczke i jezyk tak ukladal jak przy jedzeniu wiec dostep do zebow byl zaden
|