2014-07-28, 14:00
|
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Internetowa miłość - Facet poznany na necie cz. IV :)
Cytat:
Napisane przez ChocoWhite
wiem tylko, że wtedy byliśmy pokłoceni mimo to nie miał prawa tak pisać i szukać sobie takiego 'pocieszenia'. Wiem o tym. Wiele kłotni na ten temat było. On jeszcze seksu nie uprawia do tego nie mam wątpliwości. Sama nie wiem z jednej strony tak źle się zachowuje a z drugiej jest do tego stopnia przywiązany, że musi do mnie dzwonić co 5 min i pogadać. Widzę, jego desperacje gdy się z nim kłócę, ale w sumie nic mi to nie daje. Mówiłam mu, że ma się zmienić.. dużo myślałam nad tym związkiem. Nie mówię, że ja błędów nie popełniałam. W sumie ciągle chodzi o to, że on zrobił Te rzeczy a ja jestem za zimna w związku.. chociaż ja to tłumaczę tak, że zachowuje się tak przez jego zachowanie. Strasznie to pogmatwane. Jestem młoda, ale nie kręci mnie mówienie sobie ' będzie następny jestem młoda'. Jeśli już z kimś jestem to dla mnie to jest mega poważne. Jeśli mam go usunąć ze swojego życia to będzie mnie to naprawdę sporo kosztować.
|
Już w innym poście odpowiedziałam ale powtórzę, że moim zdaniem nie ma przyszłości jeśli tak się zachowuje. Chcesz sobie zmarnować życie? Mega poważny jest dla Ciebie związek z kimś takim? Zastanów się, bo dla Ciebie może jest ale po jego zachowaniu widać, że bynajmniej nie myśli o poważnym związku. Teraz zostaniesz bo go kochasz. A jeśli on się nie zmieni to później powiesz, że już tyle jesteście razem, że już się przyzwyczaiłaś i nie przekreślisz takiego szmatu czasu? i będzie jak w tym małżeństwie co Ci opisałam.
Wiem, że jak się kocha to trudno przekreślić wszystko ale czasami lepiej teraz niż całe życie się potem męczyć. Nie mów, że nie byłabyś podejrzliwa wobec niego.
xLupitax ja znalazłam akurat wtedy jak nie szukałam a na portal weszłam z nudy, a ostatnim powodem była chęć znalezienia tam kogoś. Znam osoby, które bardzo długo szukały ale jak już znalazły to są szczęśliwe. Głowa do góry i nie poddawaj się. Tylko nie szukaj tez na siłę, może trochę odpuść.
...tak jestem kobietą 
|
|
|