2014-07-28, 21:17
|
|
Zadomowienie
|
Dot.: O dzidzię się staramy, na narodziny czekamy i dzieciaczki chowamy :) część XII
Cytat:
Napisane przez Lila_27
Kluska fajna ta mata
Iza cieszę się, że wyniki Ok
My dopiero wróciliśmy ze spaceru, był taki upał dzisiaj, że cały dzień nie wychodziliśmy, dopiero po 18 .. Zaraz kąpiel małego, i usypianie pewnie do 21 
kuź.wa ale jestem ciągle głodna
Może wejdę po kąpieli 
---------- Dopisano o 19:50 ---------- Poprzedni post napisano o 19:47 ----------
Mamuśki też Wam tak wypadają włosy po porodzie? Moje strasznie zaczęły, nawet w pieluszce małego znajduję .. macie jakiś cud sposób? Na razie zamówiłam szampon vichy
http://www.aptekagemini.pl/vichy-der...pon-200ml.html
Nie wiem co jeszcze?
Mysia coś pisała o oleju kokosowym kiedyś, ale gdzie go kupić?
|
Lila, ja na porost włosów stosowałam wcierkę z kozieradki, co prawda jeszcze nie rodziłam, wcierałam przed ciążą, ale teraz mam MNÓSTWO nowych włosów, sterczących jak antenki, aż fryzjerzy się dziwią Taki naturalny, prosty i tani sposób - kup zmieloną kozieradkę w aptece albo zielarskim, zaparz pół łyżeczki w połowie szklanki wrzątku i jak wystygnie przelej do buteleczki najlepiej z atomizerem, żeby łatwo się wcierało. Może być też w zwykłej ale troche więcej pomęczysz się z aplikacją. Wcieraj codziennie niezależnie od mycia głowy - jak myjesz to godzinkę przed. Efekt uboczny - będziesz pachniała pieczonym kurczakiem Jeśli Ci to nie przeszkadza to polecam !
|
|
|