Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Zanim zdmuchnę pierwszą świeczkę, będę chodził już troszeczkę! Mamy IX-X 2013 cz.XIII
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-07-29, 11:23   #113
teacherka
Zakorzenienie

Dot.: Zanim zdmuchnę pierwszą świeczkę, będę chodził już troszeczkę! Mamy IX-X 2013 c

Samba, u nas też przy jedzeniu papek masakra i kończy się KP zamiast normalnym obiadkiem. Za to Blw po dłuższym czasie zaczyna się sprawdzać. Zjada coraz więcej i coraz ładniej trafia do buzi kawałkami. Ja bym próbowała dalej. spróbuj na swoim talerzu wydzielić miejsce na jedzenie dla neigo i podawaj tak na początek może?

---------- Dopisano o 12:23 ---------- Poprzedni post napisano o 12:20 ----------

Cytat:
Napisane przez Poziomkowa89 Pokaż wiadomość
O nie wiedziałam ze nasze dzieci juz to mogą umieć przykre to co piszesz ale moze byc tak ze po prostu w ciągu kilku ostatnich dni bylo parę takich zajść jak to u teścia. Mamy sa chyba mniej rozrywkowe dla nich niz tatuśiowie, ale nie świadczy to o tym ze on woli tatę. No nie wiem mam nadzieję ze sie to zmieni i uwierzysz ze jesteś dla niego nr 1.

Super to tulenie musze Leosiowi zagaić ten temat

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.

Zuzia też lubi tulić się do poduszek od jakiegoś czasu. A nas obejmuje i ściska, więc trzeba chyba tez zaliczyć pod przytulanie.

A pierdziochy pokaż Leosiowi koniecznie, Zuzka załapała szybko i chyba ze 2 miesiące temu już. Teraz jak podnoszę lekko koszulkę w górę to pędzi żeby zrobić pierdziocha.
teacherka jest offline Zgłoś do moderatora