2014-07-29, 12:36
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie Marzec-Kwiecień 2013 cz.7
Cytat:
Napisane przez pani22ka
konsekwentnie
e
|
pani,monika...najgirzej u mnie z konsekwencją...SMok u nas dla naszej wygody,co tu duzo mówić, w nocy jak się przebudzi to tylko smok w dziub pomagai spi dalej, jak nie dam to sam nie wie co ze sobą zrobic...tak samo w dzien w wozku na dworze zasnie sam, ale w lozeczku juz nie,wiec dam smoka ide coś robic i zasypia.To jedyna okazja,zeby miec chwile dla siebie-stąd moj egoizm wygrywa,ale tak sobie myślę, ze przed zakonczeniem urlopu chyba trzeba bedzie odstawic,bo potem niewyspana w pracy nie dam rady, zdrugiej nstrony skoro mu to daje poczucie bezpieczenstwa,spi ze smokiem spkojniej, to może nie ruszac na razie, może sam odstawi (naiwniak ze mnie) Smoczkowe mamy,co robicie ?
jola-fajny kolor włosy i słodka akrobtka ze smoczkiem  
---------- Dopisano o 13:36 ---------- Poprzedni post napisano o 13:07 ----------
Cytat:
Napisane przez kasia86bgo
No musze sie wam pochwalic.
- mialam taki straszny ruch dzis miedzy 21.30 a 22.45 - ze mowie wam Wynudzilam sie strasznie. Ale za to Moj wspanialomyslny kolega - Pozwoli Mi PRZYJMOWAC ZAMOWIENIA i tym sposobem obsluzylam az 7klientow  - przyjelam zamowienie, umylam rece zrobilam burgera, wydalam posilek  JESTEM Z SIEBIE taka dumna ....!!!
Teraz musze tylko przekonac inne osoby zeby DALI MI SZANSE, bym pokazala jaka jestem "za.je.bi.sta"
Przeciez nie wymagam stania caly dzien ale tak min 30min przy minimalnym ruch dla nabycia wprawy - jak najbardziej wskazane  .
Kocham Cie Emilianku <3.
|

Ndrobiłam
No dobra to jeszczekilk pytan:
Czy Wasze dzieci jedza już dorosłe ejdzenie-obiad,czy nadal im gotujecie specjalnie?(chodzi szcególnie o mielone,schabowe,smazone piersi itp)
Czy duzo z Was tak jak mynocnik to tylko zdaleka,bezkijanie podchodz...0% skuteczności w nauce
|
|
|