Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Zanim zdmuchnę pierwszą świeczkę, będę chodził już troszeczkę! Mamy IX-X 2013 cz.XIII
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-07-29, 20:04   #174
Little_Spark
Raczkowanie

Dot.: Zanim zdmuchnę pierwszą świeczkę, będę chodził już troszeczkę! Mamy IX-X 2013 c

larysko ja tez przy kaszce zdrowy brzuszek z lipa mieszam lyzeczka mm a pozniej kaszke bo on je na gesto lyzeczka wlasnie
teraz kupilam w biedronce bo cena mnie skusila i znow robia mi sie mega grudy takze nie wiem o co kaman ale Maks zajada mimo wszystko wiec chyba niepotrzebnie sie czepiam

Cytat:
Napisane przez kropla_deszczu Pokaż wiadomość

Little Spark dmuchawce sama malowałam ręcznie, nie z jakiegoś szablonu
wow, no to jestem pelna podziwu
Maks tez mi daje ostro popalic wiec troche rozumie o czym piszesz

Cytat:
Napisane przez Poziomkowa89 Pokaż wiadomość
Moj od tygodnia zasypia o wpół pierwszej i wcale nie śpi dłużej rano.

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
o rety to strasznie pozno
a w dzien duzo spi?

Cytat:
Napisane przez ladanseuse14 Pokaż wiadomość
Poziomkowa to takich nie widzialam :tirba:

Monia dobra kobieto pocieszasz mnie. Bo Julka jutro konczy 11 miesiecy i tylko przy meblach lazi...
Maks tez jutro konczy jedenascie miesiecy i o chodzeniu jeszcze nawet nie mysli, dopiero od kilku dni tak pewnie stoi ale to i tak z trzymanka

jeszcze co do porownywania dzieci...
Maks ma kuzynke dwa miesiace starsza, ona po 6-7 miesiacu zaczela duuuzo czasu spedzac w chodziku, jak miala 10 miesiecy chodzila prowadzana za jedna raczke (raczkowanie ominela, zreszta nie miala okazji sie nauczyc bo prawie ciagle byla w pionie) i ostatnio jak tam bylismy to mama tej dziewczynki na nasz widok krzyknela zbulwersowana: to co on jeszcze nie chodzi???!! to kiedyż on zacznie?
no zniesmaczony ton jej glosu tak mnie wkurzyl, ze chyba predko tam nie pojedziemy, bo nie chce sie denerwowac takim glupim gadaniem

Cytat:
Napisane przez ewacia85 Pokaż wiadomość
u mnie dziwnie bo ani tv ani laptop nie działa na sebcia wciągająco ...mógłby nie istniec bo niezbyt zwraca uwagę

[/COLOR]adi nałozyl mi maseczkę z glinki i już czuję sie piekna
u nas to samo
w domu tv brak i Maks chyba po prostu nie jest nauczony ogladania
jak pojdziemy do mojej mamy czy siostry i wlacza mu bajki to spojrzy 5 sek zdziwiony co to a pozniej olewa

no i Maks tez je w nocy, nawet 3-4 razy ( a bywa ze jak ma gorsza noc to czesciej domaga sie cyca, pewnie nawet nie z glodu no ale z jakiegos powodu tylko piers go uspokaja) i w normalnych warunkach zupelnie by mi to nie przeszkadzalo ale teraz to juz sie mega martwie jak to bedzie na weselu jak pomysle o tym jak ja sie wykaraskam z sukni slubnej zeby go nakarmic to mi sie slabo robi