Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mamusie Marzec-Kwiecień 2013 cz.7
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-07-29, 20:09   #2134
klementyna1
Zakorzenienie

Dot.: Mamusie Marzec-Kwiecień 2013 cz.7

Cytat:
Napisane przez Luna0 Pokaż wiadomość
Klementyna smoczka to raczej sam nie odstawi przed 2r.z a później niestety już szkodzi
Nocnik służy nam za kosz na piłki oczywiście czysty bo nikt tam nic nigdy nie narobił...
.

Ja z zabawkami masm tak samo,niech soie pożyczają,aledzieci trzeba od małego uczyć życzliwościi uprzejmości
Cytat:
Napisane przez Moderna Pokaż wiadomość
A czy moge sie pochwalic? Marcelek pokazuje kilkanascie pojazdow i wiele zwierzatek w dwoch jezykach

Cytat:
Napisane przez oldzinx Pokaż wiadomość
Dziewczyny dziękuje za miłe słowa, teraz to miód na moje uszy
TŻ wspiera, ja mam straszne obawy jak to będzie. To już końcówka 8tugodnia. Wizytę miałam jakoś w 6t. Tylko z gabinetu wyszłam i w płacz. Do tej pory jeszcze się nie oswoiłam z tą myślą. Chociaż już przeleciałam fora "dubeltówek" i większość z nich takie obawy na początku miała, później podobno przychodzi miłość
Ja czuję się gorzej niż źle, oprócz psychy dochodzą straszne nudności, senność i niechcemisie.

Synek zdrowy (teraz bo ostatnio przeszedł ospę i bardzo go wymęczyło choróbsko, dużą miał temp i wysyp ogromny), zaczął ładnie chodzić, gaduli po swojemu, bardzo towarzyski z niego gość i wszystkie dzieci jego one uciekają a on chce się tylko pobawić
Jego pasją są...klucze, do wszystkiego. Jak TŻ z pracy wróci to od razu leci do niego i krzyczy "kluklu" (czyli klucze od samochodu). I tak chodzi i otwiera nimi półki, misie, drzwi, łóżeczko, śrubki, wszystko co się da
Najważniejsze,zemasz wsparcie Przyznasz się czy planowane rodzeństwo dla Tomcia, czy tak wyszło
Cytat:
Napisane przez BYou Pokaż wiadomość
Oldzinx powiem CI, że ja po wizycie kiedy zobaczyłam Roszpunkę na usg byłam rozczarowana, że jest Jeden Okruszekteraz na pewno zareagowałabym tak jak Tywiadomo emocje, hormonyale wszystko dobrze się ułożykiedy masz kolejne podglądanie?
Chciałasod razu trojaczki?
Ja kiedyś to chciałam blizniaki U mnie w rodzinie dużo i u nas własnie by wypadało z obliczeń;p Ale teraz jak mam takiego zbója i pomyślę,ze mogłyby być dwa laboga:
Cytat:
Napisane przez BYou Pokaż wiadomość
A teraz rozumiem z tymi brumbrumamiZosia dodaje do tego czołg i honker
Boszzz.TY to masz maturzystke,albo ja nieuk, bo musiałam srawdzic co to;p u nas to terenówka po prostu

Edytowane przez klementyna1
Czas edycji: 2014-07-29 o 20:11
klementyna1 jest offline Zgłoś do moderatora