2014-07-29, 21:28
|
|
|
Zadomowienie
|
Dot.: Chociaż teraz z nas Brzuchatki, w październiku będą matki. Mamusie październiko
Cytat:
Napisane przez tynka88
MamaD to oszczedzaj sie teraz koniecznie, zmywanie i inne domowe obowiazki poczekaja na lepsze czasy 
|
Nie będę robić zakupów=nie będę gotować (bo z czego?)=nie będzie zmywania Fajny pomysł
A tak na serio to jestem w kropce, bo nie wiem, kto to za mnie zrobi i tak robię niezbędne minimum. Nawet ostatnio na spacery z dzieckiem nie wychodzę
---------- Dopisano o 21:28 ---------- Poprzedni post napisano o 21:24 ----------
Cytat:
Napisane przez agnieszkakr1987
Witam wszystkie Mamuśki 
Byłam dzisiaj na wizycie kontrolnej i okazało się, że moja szyjka bardzo się skróciła. Mam zakaz poruszania się i jak to ginka powiedziała mam leżeć i wstawać tylko za potrzebą. Na kontrolę mam się stawić za dwa tygodnie i jeżeli nic się nie zmieni to czeka nas szpital. Jestem załamana, bo wiem, że sama zbagatelizowałam objawy - moje bóle brzucha okazały się skurczami. Zawsze przy @ miałam skurcze, a teraz były dużo słabsze i mniej bolesne. Kurcze no nie wiedziałam, że tak je czuć. Poza tym bolało mnie tak w okolicach wątroby. Teraz już wiem, ale bardzo się boję o mojego synka. Ja będę leżała plackiem - choćby się waliło i paliło. Dostałam Magnez Mumomega i mam brać no-spę. Poza tym wszystko z Małym w porządku - rośnie i nawet dał o sobie znać podczas badania, bo lekarka nawet widziała jak się wierci.
Idę nadrobić zaległości - 3 strony. 
|
Mogę się domyślić, co czujesz. Trzymaj się mocno!
|
|
|