Dot.: O dzidzię się staramy, na narodziny czekamy i dzieciaczki chowamy :) część XII
Hej piekne jestem i od razu marudze na brak czasu. Natka malo spi w dzien i nie mam nawet jak was podczytywac. Wieczorem zanim to nadrobie ale wiem ze rozumiecie
Tasia jej juz za chwilke za momencik. Zaciskamy kciuki.
Ruda dzielna babka z ciebie. Dziecko praca czas na wizaz jeszcze pewnie niedługo bieganie dojdzie. Jesteś moim wzorem do naśladowania 
Yess ja kocham fotografie niestety jestem beztalencie. Umowilam za to Natke na sesje u znajomej fotografki bo te moje focie to doopy nie urywa
Arletka moja tez tak ma ze sie wydziera bo płakać to ogolnie malo placze ale wrzeszczy momentami strasznie.
Magda szkoda slow na eks.
Basiu a moze porozmawiaj z Viki ona juz duzo rozumie powiedz ze wam przykro itp.
Mysiu co do tz to ja juz nie mam slow co do facetów. Ja chce ten cholerny bilet w kosmos!!!
Coffe ja latalam jak durna po schodach i co ? Tylko zakwasy mi sie porobily. Wiem ze teraz strasznie ci sie dluzy. Juz niedługo 
Jak juz po prysznicu i kolacji. Zgronadzilam dzisiaj fotki do wywolania jutro wysle przez allegro zobaczymy co z tego wyjdzie. Moja tesciowa ma jeszcze dwa tyg urlopu (lacznie miesiąc) zwariuje z nia.
Jeszcze musze klub nadrobic. Ostatnio nie moglam tam wejsc. Dibra lece milej nocki ;-)
żyj jakbyś miał umrzeć jutro,ale marz jakbyś miał żyć wiecznie
|