2014-07-29, 21:13
|
|
Rozeznanie
|
Dot.: Sierpniowe maluchy opuszczają brzuchy. Mamy sierpniowe 2014 część VI
Cytat:
Napisane przez TheFall
Myślisz kasiu, ze to mogą być hemoroidy? W życiu nie miałam takich problemów. Trochę poczytałam i wszędzie piszą, ze owszem jest ból, ale też pojawia się krew i swędzenie a tego nie mam. no i rano nic się nie działo, dopiero przy popołudniowej wizycie w toalecie...
Muszę coś zjeść i sprawdzić sytuację jutro. 
|
Ja też przed ciążą nie miałam z nimi problemów, a wystarczyło, że 3 dni zażywałam dodatkowo żelazo a od razu się pojawiły i wtedy ginka kazała odstawić żelazo i kazała smarować taką maścią tormentialową czy jakoś tak i po dwóch posmarowaniach się wchłonęły , także jestem happy.
Cytat:
Napisane przez kasiuulad
Kamilek ur o 10.24, 3560gr, 56cm, 10 pkt
ze mna gorzej,wymiotowalam po podaniu znieczulenia, ledwo mnie pozszywali, mialam mega zrosty i endometrioze, przetoczyli mi dwie jednostki krwi no i boli jak cholera, a tu niedlugo trzeba wstawać, masakra,
zdj zrobie jak będę mieć więcej sil
|
Gratulacje to chyba największy do tej pory bobasek w naszym gronie . Życzę dużo zdrówka dla Ciebie i Kamilka
Cytat:
Napisane przez kro0pka
hej ja tylko na chwilke wrzucic zdjęcie. jestem w domu, wypuscili mnie bo jakby mnie mieli leczyc to bym musiała zostać w szpitalu na duzo miesiecy. jak znajde czas to postaram sie zobaczyc co u was sie wydarzyło. u mnie powoli sie wszystko dociera, ucze sie. karmie piersia i mm. mały jest taki słodki i zdrowiutki  lece bo dopiero wrócilam dzieki za wsparcie jestescie kochane 
|

|
|
|