Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Miłośniczki Zary - część XLIII
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-07-30, 07:27   #854
pati_pz
Zadomowienie

Dot.: Miłośniczki Zary - część XLIII

Cytat:
Napisane przez magda20003 Pokaż wiadomość
Apokalipsa! Tu się uprawia gienderyzm, sodomię i antykoncepcję!

To co, mogę z Wami?
Uwielbiam Cie i za złoto Egiptu tez

[1=6790786c74369d4f1da9b9a f17e3ae6ae81b8ee1_685c7f8 421cef;47504293]o jak już jesteśmy w temacie to za chiny nie mogę się zalogować do wersji mobilnej i jak głupek z tel korzystam z normalnej strony [/QUOTE]
Przynajmniej zdjecia widzisz

Cytat:
Napisane przez kikikaka5 Pokaż wiadomość
Ja mało kupiłam. Szczerze to prawie nic Ale kasę na LV zbieram więc skarbonka się ucieszy
A ja na lodowke, pralke, kuchenke... czemu w jakims Saturnie, Euro AGD nie maja wyprzy letnich i zimowych? To bym se dolaczyla do watku

Cytat:
Napisane przez myszola21 Pokaż wiadomość
mi też % nie podeszły, ale nie ma tego złego...
Bo zimowe sa lepsze
Cytat:
Napisane przez aroniasty Pokaż wiadomość
No Ty... z godzinę Najgorsze że musiałysmy to wszystko wnosić na górę , a raczej wjeżdzać z tym Były nas tylko 3 dziewczyny
No my co roku i do teraz mam uraz, nienawidzę szukać mieszkania - zwątpiłam jak kolejny raz oglądałyśmy mieszkanie które miało być w miłej okolicy a okazało się mieszkaniem na czymś w stylu ogródki działkowe Hitem było też mieszkanie bez wanny i prysznica lub bez podłogi ( sam tynk)
Raz sie wyprowadzalam i dlugo tam nie pomieszkalam. Szukanie mieszkania to druga okropnosc po szukaniu auta, jak juz jestesmy przy temacie.
[1=523c2d977675f8d89e6472e efe6f460b6ab4010a_6580dd2 588396;47507485] Ojciec mnie kiedyś wziął na taka przejażdżkę jak byłam w Niemczech, super się jedzie... reszta autek wydaje się taka mała

Współczuje pakowania, nie znoszę tego. Wtedy pewnie dotarłoby wreszcie do mnie ile mam ciuchów - zdecydowanie za dużo [/QUOTE]

Moj tatko jezdzi TIRami i sobie nie wyobrazam jazdy taka bestia. Masakra. Kiedys jechalam z przodu TIR, z tylu TIR i balam sie, ze cos sie wydarzy i mnie zgniota jak puszke coli.

Cytat:
Napisane przez aroniasty Pokaż wiadomość
Sprawdzcie stronkę jak wejdziecie i dzień dobry Poczyniłam zakupy o 4:30
Sprawdze, ale nie kupie

---------- Dopisano o 08:27 ---------- Poprzedni post napisano o 08:26 ----------

Cytat:
Napisane przez eleonorka cyrolka Pokaż wiadomość
dobrze myslimy ale skad taka zwiasc
Dokladnie, high five!
Monicar, koszula sliczna, wiec sie nie wahaj
pati_pz jest offline Zgłoś do moderatora