2007-07-10, 19:21
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wszystko o Avonie - Część III
Cytat:
Napisane przez Ja_MoNa
Nie ma to jak nie trafione prezenty? Co wtedy robicie jak wam Cie sie podoba sprezentowana biżu czy zapach...?? 
|
Mona jest allegro A jak nie allegro to się daje komu innemu. Obydwa rozwiązania sa niezbyt ładne Prefum od mamy TZ łupio mi sprzedac, bo TZ sie barzdo pdobają i niesttey mamy wspolne konto na alegro 
A w ogole chciałam CI się pochwalic,że juz wiem, gdzie COK w KAtowicach
Cytat:
Napisane przez sunik1
Co do In Bloom to znalazłam katalog w którym były nowością a jest to katalog 3/2007.
Na zapach In Bloom składa się: bukiet kwitnących kwiatów pomarańczy, indyjskiego jaśminu i strelicji, ozdobiony soczystością różowego grejpfruta i urodą lilii.
|
Cytat:
Napisane przez paulinkosia
Ja zamawiałam próbki In bloom..i za każdym razem jak się nimi posmaruje- tak raz na jakiś czas- i widze się wtedy z TŻ..to nie może się on oderwać od mojej szyi 
Śliczny zapaszek..rozważam opcje zakupu w znam polecam- i zosatwie sobie na jesień 
|
O Wy kusicielki Az dorwe te probki  
Cytat:
Napisane przez paulinkosia
Kupiłam w coku odżywkę strong results bo mi brakowało do etui pare złotych.
Pachnie jak migdałowy olejek do ciasta 
Tylko myślałam że będzie szybciej wysychać  Jest oleista..jakiś czas wchłania się w paznokieć a potem robi się taka delikatna połyskująca warstewka..zobaczymy jak z działaniem..ale pewnie będzie dobrze..kupiłam ją bo tak zachwalałyście..więc musi być dobra 
|
Ja taka maruda jetsem, ale jak mowie,ze cos dobre to dobre a strong jest suuuuuper
|
|
|