Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Chociaż teraz z nas Brzuchatki, w październiku będą matki. Mamusie październikowe cz.
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-07-31, 19:24   #3485
farminka
Wtajemniczenie

Dot.: Chociaż teraz z nas Brzuchatki, w październiku będą matki. Mamusie październiko

Cytat:
Napisane przez mortisha84 Pokaż wiadomość
Dziewczyny kiedy pokujecie torbe do szpitala?
Jak przeczytałam, że pierwsza wrześniowa mama urodziła pod koniec 32tyg to trochę zaczełam panikować, bo to tak jakbym miała rodzić za niecałe trzy tygodnie a zupełnie nie gotowa jestem. Właśnie robię listę, co jeszcze muszę kupić i zastanawiam się czy powoli nie pakować tej torby?
Daj spokój, ja wczoraj zaczęłam 32, a jakby przyszło się pakować to tak naprawdę nie mam ani co włożyć w tę torbę, ani na dobrą sprawę nawet torby nie mam w takim mniejszym rozmiarze Chyba muszę się wreszcie ogarnąć... Przy pierwszej ciąży to na tym etapie miałam już łóżeczko skręcone, wózek czekał, torba się pakowała,a teraz jakaś wyluzowana strasznie jestem A tak po prawdzie to powinnam nad tą torbą tym bardziej pomyśleć, bo przecież doskonale wiem, że jeśli Tomcio znowu coś odwali z tym tętnem to mogą mnie zabrać na cesarkę od razu z miejsca (tfu tfu odpukać w niemalowane).
farminka jest offline Zgłoś do moderatora