Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Wszystko o Avonie - cz.36
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-08-04, 19:45   #131
musso4
Zakorzenienie

Dot.: Wszystko o Avonie - cz.36

Cytat:
Napisane przez Gaga1995 Pokaż wiadomość
Patusia22, dziękuję za odpowiedź. Bo właśnie się zastanawiam nad tym kremem.

musso4, dziękuję za zdjęcia makulatury. Jak na razie z 14 wybrałam dla siebie tylko zestaw figa. I mam do Ciebie pytanie: program ze SPA będzie trwał tylko w katalogu 14 czy znów będzie na kilka? A czy do obecnego programu Graj w kolory żel pod prysznic z Focusa się liczy? Czy muszę domówić jakiś produkt senses z katalogu?
nie wiem ile będzie trwał ten program, w focusie jest tylko napisane program w k14, nic nie ma o kolejnych katalogach
Cytat:
Napisane przez czarno_na_bialym Pokaż wiadomość
Witam
Mam problem dotyczacy dostawy.Mój chłopak jest w avonie i chciałabym aby paczka przyszła na moj adres (inny niż jest na strefie).Czy jeśli wybiorę opcje szybkiej dostawy płatnej 3,90 na moj adres to kurier zostawi ją u mnie? Martwi mnie to,że w strefie nie można wpisać innego nazwiska tylko inny adres.I zastanawiam sie czy kurier zostawi paczkę pod innym nazwiskiem ? Mieliście podobną sytuacje? Z góry dziękuje za pomoc.
ja czasami tak zamawiam, aktualne konto mam na mamę, zamawiam na inny adres, nieraz tez zamawiałam u innej kk z paczką kierowana do mnie, da się