Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Pomoc dla laika w wyborze zapachu.
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-08-05, 18:08   #1
Velvet Wave
Rozeznanie

Pomoc dla laika w wyborze zapachu.

Cześć Wszystkim .

Już od jakiegoś czasu szukam perfum idealnych. Niestety bez efektu. Chodzę po perfumeriach, drogeriach, szukam na wyższych półkach, na średnich, na niskich, wącham perfumy celebrytów, luksusowe i te z niszowych firm. Testuję na papierku, na sobie i cały czas coś jest nie tak! A to z trwałością a to z rozwijaniem się zapachu, a to jednak nie to... Dlatego zwracam się tutaj o pomoc, mam nadzieję, że ktoś kto bardziej zna się na zapachach doradzi mi po który flakon w perfumerii mam sięgnąć i przetestować jego zawartość (pewnie na niejednych zakupach "moje perfumy" przechodzą mi koło nosa ).
Teraz o moich upodobaniach . Jeszcze do niedawna uwielbiałam zapachy świeże, kwiatowo - owocowe, rześkie, teraz (pewnie to przychodzi z wiekiem ) chciałabym pachnieć bardziej kobieco niż dziewczęco, zdecydowanie, ale subtelnie, słodko, ale nie przesłodzenie, intensywnie, ale nie odurzająco (no może na facetów tak haha), na co dzień i na wieczór, bez migreny . Podobają mi się nuty zapachowe, takie jak bursztyn, ambra i z drugiej strony konwalia, białe kwiaty. Mam nadzieję, że doradzicie mi na które półki w sklepach, mój nos powinien zwrócić uwagę .

Velvet Wave jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując