2014-08-06, 12:14
|
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Listopad- Grudzień 2014- część III :)
Cytat:
Napisane przez paulina119a
Też się nad rozmiarem zastanawiałam
Co do Octeniseptu... wydaje mi się , ze przeciera ale niech sie wypowiedzą doświadczone mamusie
|
mozna popsikac i wytrzec patyczkiem ze zakamarki, ale pozniej znow popsikac i zostawic juz
Cytat:
Napisane przez Zanet84
i mówimy o pieluszkach nie do przewijania, a używanych do innych celów np. przykrycie, wytarcie, podłożenie itp. ? 
|
tetrowe tez te wieksze polecam, moja musiala byc pieluszkowana do 5mca bo na bioderkach sie okazalo ze cos nie tak jest , to 2 pieluszki skladalam razem tak zeby szeroko miedzy nozki wkladac
Cytat:
Napisane przez manieczka1
Dziewczyny a u tego HealthWorld to raz za przesylke placilyscie? Jaka wybieralyscie? Widze, ze ma sporo rzeczy, ktore moglabym zamowic. Ale mam totalny metlik od tych butelek, smoczkow i innych pieluch
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
ja dodawalam wszystko najpierw do koszyka a pozniej nacisnelam kup teraz i koszt wysylki byl jeden -placilam 21 zł kurierem
Cytat:
Napisane przez esti87
nie jestem w stanie odniesc sie do wszystkich postow bo ich nie widze..zycze tylko powodzenia na wizytach Wam mamuski i gratuluje dobrych wiesci..jesli tym razem mi sie uda i wiadomosc sie wyswietli to chce sie usprawiedliwic..przez pare dni moze mnie jeszcze nie byc..zadzwonilam do informatyka by przyszedl zobaczyc co z tymi moimi komputerami.. od wczoraj jestem strasznie zdenerwowana..moja tesciowa wyladowala w szpitalu..spadla z niezabezpieczonego balkonu 2.5 m na beton  jest przy niej tz ..ponoc jest polamana,poszyta i czekaja na tomogrtaf glowy.. w pt mamy z tz 4 rocznice slubu i na jutro zaplanowalismy mala imprezke ..a jak tu imprezowac?jestem zdolowana..
jesli mi sie uda to wejde z kom tz wieczorem..3 majcie sie ..
|
Esti zdrowka dla tesciowej i nie denerwuj sie dla zdrowia maluszka
ooo my tez mamy rocznice tylko 16.08
---------- Dopisano o 12:14 ---------- Poprzedni post napisano o 12:12 ----------
Cytat:
Napisane przez anuszka21
Smarujecie sie dwa razy dziennie mazidłami?
|
ja tylko na wieczor
|
|
|