Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Styczniowe mamusie 2015, cz. II
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-08-07, 12:57   #3934
smerfetka2808
Zakorzenienie

Dot.: Styczniowe mamusie 2015, cz. II

Cytat:
Napisane przez justyna84x Pokaż wiadomość
No widzisz za szybko sie obudzilam
no dokładnie, nie mogłas chwilkę dłużej sobie pospać?

Cytat:
Napisane przez Katerina_00 Pokaż wiadomość
smerfetkabardzo realistyczny sen miałaś
.
ha ha dziękuję za realistycznośc tego snu

Cytat:
Napisane przez LindaC Pokaż wiadomość
Smerfetko, Katerina - a wiecie jak to jest dziewczyny, w pracy byłam do piątku, nie chciałam zostawić po sobie jakiś niedoróbek, podomykać wszystko, to zostawałam po godzinach nawet, a jak już od poniedziałku miałam wolne - to masę rzeczy odkładanych właśnie na ten czas L4, a to sprawy jakieś urzędowe jak np. wymiana dowodu prawie rok po ślubie , a to rodzicom cz teściom coś też pomóc - do doktora umówić, zawieźć i zmusić, żeby weszli do gabinetu, bo inaczej to powtarzają "tak, tak pójdę niedługo" np. do gina po 10 latach

a to znów jak miałam ledwo dzień lepszego samopoczucia we wtorek to coś w chałupie uprzątnęłam

i tak czas leciał, a zaległości na wizażu rosły

Smerf, coś faktycznie o spacerku z maluszkami można będzie kiedyś pomyśleć, jak się już szczęśliwie rozpakujemy i możnaby jeszcze Alb - też krakowiankę zwerbować, a co

---------- Dopisano o 11:53 ---------- Poprzedni post napisano o 11:49 ----------

a z wyprawkę to też wcześniej niż we wrześniu raczej nie ruszam, czekam na bodziaki kolekcji jesień/zima

a właśnie Smerfetka - może sen oznacza, że kolejne będą bliźniaki
mi wszyscy nawet przed ciążą, np. w dniu ślubu mówili, że im się śniło, że urodziłam dziewczynkę ciekawe czy się sprawdzi, no "urodę" to mi moje dzidzi zabrało nie powiem

a sama nie wiem co bym wolała - bo z jednej strony dziewczynka to te wszystkie sukieneczki, warkoczyki a z drugiej rozczulają mnie np. drobniutkie matki z synami dryblasami, którzy są mega dobrze wychowani, wyrośli takiej mamie na super facetów, są gentelemenami dla kobiet itp., fajne to jest
choć ja drobniutka to nie jestem

dobra, idę zwymiotuję se
haha rok po śłubie dowód zmieniasz? to faktycznie Ci troszke zeszło
a nie wiecie jak jest z prawo jazdy? bo ja nadal mam nie wymienione
co do spotkania ja jestem bardzo chętna jak najbardziej

Cytat:
Napisane przez alb Pokaż wiadomość

LindaC Może przed rozwiązaniem jakoś się umówimy we 3 tylko jak już pójdę na l4 bo teraz nie mam czasu
A co do bodziaków to fajne są w sklepie http://www.t-a-o.com/ (jest w M1 i chyba w Zakopiance). Nie wiem co jest dostępne w sklepach ale na stronce są fajne
no spokojnie mamy jeszcze troszkę czasu żeby się zebrać także pracuj sobie spokojnie
chyba niedawno w M1 go otworzyli co nie?

Cytat:
Napisane przez Szczeperka Pokaż wiadomość
Dziś zabukowaliśmy sobie tygodniowe wczasy w Karpaczu. Wyjazd 6 września i już się nie mogę doczekać
ale zazdroszczę

Cytat:
Napisane przez Kinqaa Pokaż wiadomość
Kakałko właśnie sobie zrobiłam
Zaraz kanapeczki dorobie...
Jest po 11 a ja jem śniadanie
właśnie się zastanawiałam o ktorej dzisiaj wstaniesz
a kakao też bym wypiła chyba sobie pierdyyknę

Edytowane przez smerfetka2808
Czas edycji: 2014-08-07 o 12:59
smerfetka2808 jest offline Zgłoś do moderatora