2014-08-07, 13:12
|
|
Raczkowanie
|
Dot.: Chociaż teraz z nas Brzuchatki, w październiku będą matki. Mamusie październiko
Cześć! 
Gratuluję nowych tygodni i wizyt Kciuki dla wszystkich potrzebujących Przepraszam, że tak zbiorczo, ale choć czytam Was na bieżąco to nie mam czasu też od razu odpisywać.
Ja dalej rozgracam mieszkanie żeby zrobić miejsce pod przyszłe mebelki oraz inne drobiazgi dziecięce Ale tego wszystkiego udało nam się schomikować... Dziś też udało mi się opróżnić i sfotografować kilka starych mebelków, których albo już nie używamy, albo chcemy wymienić na dniach na inne i wystawiłam na byłą tablicę do oddania Nie spodziewałam się tak szybkiego odzewu Dosłownie sekundę po umieszczeniu ogłoszeń miałam chętnego na wszystko I fajnie, bo jeśli Pan nie oszukuje to rzeczywiście trafi to do potrzebującego (bezrobotny, któremu trafił się pożar w domu) Jutro ma przyjechać po to z kimś, więc będę miała już miejsce na komodę dla Małej, po którą jedziemy w sobotę 
Ale tymczasem jeszcze trochę rozgracania i porządkowania przede mną, więc znikam w garderobie, komórce itp skarbnicach straaasznie przydatnych rzeczy 
|