2014-08-07, 20:40
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Zanim zdmuchnę pierwszą świeczkę, będę chodził już troszeczkę! Mamy IX-X 2013 c
Cytat:
Napisane przez Snow_White1
Ja bym nawet wolala z jednej strony dac dziecko do żłobka-z uwagi na kontakt z dziećmi. Ale przez parę miesięcy będzie niania. Po nowym roku zobaczymy.
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
---------- Dopisano o 20:42 ---------- Poprzedni post napisano o 20:38 ----------
Nie obrazcie sie, ale tak piszecie, zeby dawac dziecku, co najzdrowsze etc a czy same Wy i tzowie tez się tak odżywiacie  zadna nie je jogurtu danon czy bakoma czy whatever  nie mowiac juz o chipsach czy slodyczach... taka dygresja. Ja uwazam, ze i tak to rodzice daja przykład. Inaczej to dla mnie zalatuje hipokryzja
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
Snow, u mnie nie zobaczysz ani grama chipsow ani slodyczy chyba, ze sama cos upieke jogurt znajdziesz tylko naturalny albo grecki chyba ze sobie TZ czasem kupi jogobelle z wisniami ale tam chyba tez jest naturalny + jakis syrop slodki i wisnie A ostatnio smazone i niezdrowe obiady je tylko TZ, bo ja, odkad jestem na diecie czuje sie tak rewelacyjnie fizycznie i psychicznie, ze wrecz znienawidzilam te wszystkie schaboszczaki i inne bitki wolowe serio, polecam wam wszystkim zmiane trybu zycia myslalam ze bede plula dalej niz widziala typi wszystkimi lekkimi potrawami, ale sa tak pyszne jesli sie je dobrze zrobi ze moglabym tak juz jesc cale zycie takie moje male przechwałki
|
|
|