Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Panny Młode 2008
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2007-07-12, 09:24   #1037
calva
Raczkowanie

GG do calva
Dot.: Panny Młode 2008

hehe no widze że jednak kasa to dośc ciekawy tematja tez myślałam o oszczędnościach i pewnie w niektórych przypadakch coś się wykąbinuje
jak na razie to ciężko idzie mi to oszczędzanie:
sala 140 lub 150/os ma być ok 100 os. bez alkoholu, owoców i ciast
http://www.lwow.lublin.pl/hotel-wesela-pl
fotograf i kamerzysta w jednym ok 1700 - zdecydowaliśy się tylko na zdjęcia ze ślubu i wesela.wokoło lokalu jest pięknie i wykorzystamy fotografa na plenera sesje uważam w naszym przypadku za zbędne
zespół 2500zl

hehe więc jak widać muszę pomyśleć gdzie zrobić cięcia
zastanawiam się czy robicie księgę wesleną??bo ja już sama nie wiem czy to akurat trafiony pomyśł.nawet nie wiem czy w ogóle będę tam zaglądać albo czy rozczytam jak goście będą zbytnio się bawić??

tak samo jeśłi chodzi o etykiety na butelkach...ja to na pewno kupię naklejki na pudełka na ciacha. zaproszenia mam zamiar robić sama, bo to takie będzie swoje

lokal sam w sobie jest strojny i ozdobę za młodymi oni sami przygotowują.do nas należy wybranie kolorów na dekorowanie stołu.

pozostał samochód bo nas raczej nikt w rodzinie nie będzie woził.samochód w sumie potzrebny tylko dla młodego by po mnie przyjechał i do kościoła i z powrotem zwłaszcza że kościół jest zaraz po drugiej stornie ulicy

już nie mogę się doczekąc tych dokładnych przygotowań
kiedy zamierzacie szukać sukni??

calva jest offline Zgłoś do moderatora