2014-08-07, 22:49
|
|
Konto usunięte
|
Dot.: Wszystko o Avonie - cz.36
Cytat:
Napisane przez s_arabella
Hej dziewczyny. Z góry proszę o wybaczenie mi być może banalnych pytań, ALE - od niedawna jestem konsultanką Avon. Tak chętnie każdego tam się rejestruje, mówi o kosmetykach, a o stronie technicznej całego tego przedsięwzięcia nie słyszałam nic, a przynajmniej nic istotnego. Ogółem, nie mam problemów z obsługą stron, sklepów internetowych, jednak strefa konsultantki wydaje mi się średnio przejrzysta.
1) Odnośnie kuponów dostępnych po przejściu szkolenia - w jaki sposób mogę z nich skorzystać? Widziałam je jedynie w prezentacji na szkoleniu, po zalogowaniu się w strefie konsultantki niczego takiego nigdzie nie widzę.
2) Dopiero kiedy zaczęłam składać zamówienie dowiedziałam się o czymś takim jak 'koszt realizacji zamówienia' ... więc wygląda na to, że jeśli składam jakieś małe zamówienie, kompletnie mi się to nie opłaca. Więc:
3) Czy jeśli zgłoszę się po zakupy do Centrum Obsługi Konsultantek będę miała naliczany opust? Czy tam też zapłacę 'koszt realizacji zamówienia'?
Jeśli jest gdzieś jakiś przewodnik po tym wszystkim - byłabym wdzięczna za link.
|
ze tak zapytam, a liderka, nic nie wyjaśniała?
przecież ona powinna Ci pomóc.
|
|
|