Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Dziewczyny pomóżcie :( Dziwny śluz?
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-08-08, 01:41   #2
xaikox
Przyczajenie

Dot.: Dziewczyny pomóżcie :( Dziwny śluz?

Cześć, mi okres spóźnia się już 4 dzień i nie zapowiada się, żeby pojawił się dziś Mam tak samo jak ty - tylko mi co chwilę w ciągu dnia wydaje się jakby się ze mnie lało ale niestety, to tylko ten śluz Ja jednak mam gęsty, biały i nierozciągliwy i taki zazwyczaj miałam przed miesiączką, ale mam go już hm .. dokładnie nie wiem 5 dni tak około Objawy miesiączki mam już od jakiś 7/8 dni i już mnie zaczyna to męczyć, a nadal nic ? Nie wiem czekam i się trochę martwię bo teraz to już mój 39DC (mam zazwyczaj 35DC) i mnie męczy to czekanie
A co jeszcze do Twojego śluzu przed okresem u wielu dziewczyn występuję właśnie taki biały śluz jak opisałaś - biały i rzadki lub (tak jak w moim przypadku) gęsty. No ale okresu nadal brak Pozostało nam czekać, trzymam kciuki

---------- Dopisano o 02:41 ---------- Poprzedni post napisano o 02:37 ----------

Czytałam gdzieś ,że taki śluz może zwiastować ciąże ale jakoś w to nie wierze , po pierwsze każda z nas jest inna a po drugie ja z takim śluzem nie spotkałam się po raz pierwszy - ale jeśli masz jakieś wątpliwości to zrób test Ja ograniczam się tylko do seksu oralnego, więc nie mam się raczej o co martwić Okres może ci się spóźniać z wielu powodów : stres, zmiana klimatu, choroba/przeziębienie, dieta/nieodpowiednie odżywianie itp.
I pójść do lekarza nigdy nie zaszkodzi, ja niestety nie mam teraz takiej możliwości
xaikox jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując