Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Wymarzony domek
Wątek: Wymarzony domek
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-08-08, 15:18   #980
_ema_
Zakorzenienie

Dot.: Wymarzony domek

Cytat:
Napisane przez ewa102 Pokaż wiadomość
Najwyraźniej znali lepiej teściów niż wy i wiedzieli że nie zejdą

aż takie trudne to do zrozumienia?

lub to ze może też lubili dreszczyk emocji

Macie problem że grubella zna takie informacje i ją krytykujecie, a same czepiacie się gdzie ten seks uprawiali nic wam do tego skoro tak lubili

Salix - najwyraźniej to u nich normalnie, to że Ty będziesz latać wszedzie bez pukania nawet do dzieci pokoju to Twoja sprawa.
U mnie jak są zamkniete drzwi też się puka - wyznaje się zasade, żenajwyraźniej był powód by ktoś je zamknął, nawet salon - ja. np lubiłam ćwiczyć w salonie w samej bieliźnie bo tylko tam było miejsce. Jakoś nikt nie widzial w tym problemu że nie może wejść od razu.
U mnie też się puka, co nie zmienia faktu, że po zapukaniu nalezy odpowiedzieć 'proszę' albo 'niech mamusia chwileczkę poczeka, Wiesiek już dochodzi'
Nie wiem czego nie ogarniasz. Nawet w najkulturalniejszym towarzystwie 'najście' na seksie prowadzi do zażenowania. Wszyscy wiedza, że seks jest uprawiamy, ale nie kazdy, zwłaszcza starsze pokolenia nie życza sobie być tego świadkiem. I bycie świadkiem to nie tylko patrzenie na gołą pupę Wieśka, ale także świadomość, że jak zostawiłam okulary do czytania w salonie, to już sobie dziś nie poczytam, bo moja synowa lezy na goła na kanapie i do salonu wejść bez skrępowania nie mogę.
Pomijam już fakt, że dla samej zainteresowanej pary takie urozmaicenia mogą być ciekawe. Ale robienie z szybkiego ukradkowego seksu w salonie zastępstwa za normalne, spokojne, intymne współżycie jest koszmarem.
_ema_ jest offline Zgłoś do moderatora