Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Buty Melissa. Vivienne Westwood i inne - część VI
Podgląd pojedynczej wiadomości

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2014-08-08, 21:44   #2694
malgoska_78
Zakorzenienie

Dot.: Buty Melissa. Vivienne Westwood i inne - część VI

Cytat:
Napisane przez Kitikejt7 Pokaż wiadomość
jak zobaczyłam na żywo u Ciebie to zaczęły do mnie wołać "mamo"!

Brawa dla męża a chciałaś ten kolor czy mąż zaszalał?

Ale dzisiaj miałam przygodę... pierwszy raz w życiu złapałam gumę. W szczerym polu... Dodzwoniłam się do taty, poinstruował mnie co robić ale jak przyszło do odkręcania opony to nie dałam rady. Po 2 godzinach czekania w upale szwagier mnie uratował Wokoło ani żywej duszy, zachciało mi się korek omijać Usmarowana biała bluzka i smar za paznokciami ale jestem w domu hehe
masakra :-/

---------- Dopisano o 22:39 ---------- Poprzedni post napisano o 22:38 ----------

Cytat:
Napisane przez Marigold19 Pokaż wiadomość
Chociaż to pocieszenie, ze sowy boskie...

Nie chcę któraś z rozmiarze 36 albo 37 trampek Moschino?

http://www.lyst.com/shoes/love-mosch...-scarpa-black/

---------- Dopisano o 22:42 ---------- Poprzedni post napisano o 22:39 ----------

Cytat:
Napisane przez LadyI Pokaż wiadomość
Odpisali mi z zalando, że mam odesłać buty i mi zwrócą całą kwotę. Sprawa rozwiązana Szkoda, że nie da się ich naprawić
łaski nie robią - szkoda tylko butów :-(

---------- Dopisano o 22:43 ---------- Poprzedni post napisano o 22:42 ----------

Cytat:
Napisane przez Corii Pokaż wiadomość
tz za głowę się chwycił, jak zobaczyl jaki kolor serc kupiłam, pierwszy jego komenatrz/pytanie z dyndajacym butem na placu było:" Ty w tym do ludzi wyszłaś?!" " To jak kogel mogel, albo kurczak"
Cóz, nie zna się i jeszcze facet na dodatek - nie mam wiecej pytań

---------- Dopisano o 22:44 ---------- Poprzedni post napisano o 22:43 ----------

Cytat:
Napisane przez korinka3 Pokaż wiadomość
Tak jak obiecałam wrzucam moje nowe love
malgoska_78 jest offline Zgłoś do moderatora