2014-08-08, 21:44
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Buty Melissa. Vivienne Westwood i inne - część VI
Cytat:
Napisane przez Kitikejt7
 jak zobaczyłam na żywo u Ciebie to zaczęły do mnie wołać "mamo"!
Brawa dla męża  a chciałaś ten kolor czy mąż zaszalał?
Ale dzisiaj miałam przygodę... pierwszy raz w życiu złapałam gumę. W szczerym polu... Dodzwoniłam się do taty, poinstruował mnie co robić ale jak przyszło do odkręcania opony to nie dałam rady. Po 2 godzinach czekania w upale szwagier mnie uratował  Wokoło ani żywej duszy, zachciało mi się korek omijać  Usmarowana biała bluzka i smar za paznokciami ale jestem w domu hehe 
|
masakra :-/
---------- Dopisano o 22:39 ---------- Poprzedni post napisano o 22:38 ----------
Cytat:
Napisane przez Marigold19
|

---------- Dopisano o 22:42 ---------- Poprzedni post napisano o 22:39 ----------
Cytat:
Napisane przez LadyI
Odpisali mi z zalando, że mam odesłać buty i mi zwrócą całą kwotę. Sprawa rozwiązana  Szkoda, że nie da się ich naprawić 
|
łaski nie robią - szkoda tylko butów :-(
---------- Dopisano o 22:43 ---------- Poprzedni post napisano o 22:42 ----------
Cytat:
Napisane przez Corii
 tz za głowę się chwycił, jak zobaczyl jaki kolor serc kupiłam, pierwszy jego komenatrz/pytanie z dyndajacym butem na placu było:" Ty w tym do ludzi wyszłaś?!"  " To jak kogel mogel, albo kurczak" 
Cóz, nie zna się i jeszcze facet na dodatek - nie mam wiecej pytań 
|

---------- Dopisano o 22:44 ---------- Poprzedni post napisano o 22:43 ----------
Cytat:
Napisane przez korinka3
Tak jak obiecałam wrzucam moje nowe love 
|
|
|
|