Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Najpiękniejsze PMki za mąż wychodzą, byli chłopacy się z żalu zagłodzą!;) PM2014 cz29
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-08-08, 23:02   #1670
zły jeż
Raczkowanie

Dot.: Najpiękniejsze PMki za mąż wychodzą, byli chłopacy się z żalu zagłodzą!;) PM201

Cytat:
Napisane przez domar123 Pokaż wiadomość
Zaczynam się denerwować moimi usługodawcami. Mój TŻ napisał do DJ w tamten piatek. Nie odzywał się to do niego zadzwoniliśmy. Dzisiaj odpisał że za dużo pytań i że nie ma czasu odpowiedzieć..

Byliśmy umówienie z fotografem na poniedziałek, napisała że na tę godzinę ma akurat dentystę, ale każdy inny dzień w przyszłym tygodniu jej pasuje..

PORADNIA! Z tym to masakra jakaś. pierwsze spotkanie było na początku czerwca. Drugie miało być 14 lipca i od tej pory jest non stop przekladane. Po raz n-ty przełozyli na dzisiaj i co sie okazuje? Nie mogą dzisiaj bo mają za dużo spotkań.. Umowiliśmy się na niedzielę.. Tylko że do wesela 2 tygodnie a trzeba 2 spotkania zrobić..

---------- Dopisano o 14:36 ---------- Poprzedni post napisano o 14:32 ----------

zły jeż

Dzięki
My tez nie znamy swojego DJ, dlatego się denewuje..
Gratuluję smokingu
Dzięki.
A to beznadzieja z tą poradnią. Może się zgodzą żeby było jedno spotkanie mniej?
Z usługodawcami na pewno się uda dogadać, cierpliwości.

Co do organisty, my daliśmy 600 zł księdzu (nie chciał skomentować czy to dobra kwota, mówił że nie wypada mu żądać określonych sum i dziękuje bardzo za ofiarę ). Z organistą, kościelnym i dekoratorką chcieliśmy porozmawiać później, zapytać ile wezmą. Jednakże ksiądz powiedział, że w "pakiecie" jest też organista, kościelny i proste dekoracje. Mamy zamiar dać jeszcze jedną ofiarę w takim razie, skoro to takie all inclusive. Tylko jeszcze nie wiem ile.

Cytat:
Napisane przez re_nata Pokaż wiadomość

A ja byłam dziś na próbnej i jestem zachwycona i moje sztuczne dopinane włosy niczym się nie wyróżniają
Super fryzura, rzeczywiście nie widać, że coś do niej dopięto.

Cytat:
Napisane przez tinyheart Pokaż wiadomość
domar - kiepsko z tym brakiem kontaktu, my podpisując umowy od wszystkich usługodawców byliśmy proszeni o kontakt na miesiąc przed ślubem. Z poradnia jeszcze gorzej bo chyba nie wiadomo czy do tego kolejnego spotkania dojdzie? Ale moim zdaniem skoro to oni przekładają to powinni wam "zaliczyć"

czekolada - trzymam kciuki

re_nata - super wyglądasz! Nic nie widać, że masz doczepiane włosy!

A ja proszę o kciuki bo zaraz spadam do dentysty, albo mi dziś będą rwać ósemkę albo za dwa tyg, wszystko się zaraz okaże
Trzymam kciuki!

Cytat:
Napisane przez Lusiija Pokaż wiadomość
Zrobiłam koszyczek ratunkowy

Dałam:
Podpaski tampony wkladki dezodorant lakier do włosów nici dentystyczne chusteczki zapachowe igły i nici nawleczone już te z rossmana. Ibuprom bibulki do poprawy makijażu tusz to rzęs lakier bezbarwny pilniczek do paznokci i cos tam jeszcze ale juz nie pamiętam

Dokupie jeszcze tabl na zgage chyba

Wysłane z mojego Galaxy S III mini przy użyciu Tapatalka. Jeszcze tylko 2 dni.
To wszystko co potrzebne chyba jest.

Cytat:
Napisane przez asiulek8 Pokaż wiadomość
Jestem po drugiej przymiarce I wróciłam z suknią do domu. Teraz wisi w szafie samotna i czeka

Miałam dobre chęci pojechać na manicure, zrobić na próbę. Jedna kosmetyczka zamknięta a druga wyszła 10 minut przed moim wejściem. Spróbuję wieczorem jeszcze gdzieś się zahaczyć.
Suknia śliczna, ładnie wyglądasz.

Cytat:
Napisane przez mojakaren Pokaż wiadomość
ależ sie stresuję tą jutrzejszą przymiarką
powiedzcie mi teraz ile czasu mijało u Was między pierwszą a drugą przymiarką?
Ja miałam pierwszą przymiarkę 1.08, a na drugą jestem umówiona 22.08.

Cytat:
Napisane przez Kasiulenkowo Pokaż wiadomość
Czesc robaczki ja juz w lozeczku
Wszystko naszykowane

Dziekuje w imieniu tz i swoim za pierwsze zyczenia
Wstaje o 6:00
STARTUJEMY O 11:00

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
To ja też składam serdeczne życzenia dla Was, wszystkiego dobrego.

Cytat:
Napisane przez Konkardia Pokaż wiadomość
Dziewczyny! U nas sajgon! Wszystko na ostatnią chwilę, ale mamy prawie wszystko! Nie mogę się doczekać jutra Trzymajcie kciuki za nasz taniec, pogodą się tak nie przejmuję, ale zatańczyć chcielibyśmy fajnie Jak będę mogła to wszystko nadrobię! Powodzenia dla wszystkich jutrzejszych PMek. Niech moc będzie z Wami!!!!!
Kciuki trzymane za taniec. Wszystkiego dobrego, niech jutrzejszy dzień będzie piękny.