2014-08-08, 23:02
|
|
|
Raczkowanie
|
Dot.: Najpiękniejsze PMki za mąż wychodzą, byli chłopacy się z żalu zagłodzą!;) PM201
Cytat:
Napisane przez domar123
Zaczynam się denerwować moimi usługodawcami. Mój TŻ napisał do DJ w tamten piatek. Nie odzywał się to do niego zadzwoniliśmy. Dzisiaj odpisał że za dużo pytań i że nie ma czasu odpowiedzieć..
Byliśmy umówienie z fotografem na poniedziałek, napisała że na tę godzinę ma akurat dentystę, ale każdy inny dzień w przyszłym tygodniu jej pasuje..
PORADNIA! Z tym to masakra jakaś. pierwsze spotkanie było na początku czerwca. Drugie miało być 14 lipca i od tej pory jest non stop przekladane. Po raz n-ty przełozyli na dzisiaj i co sie okazuje? Nie mogą dzisiaj bo mają za dużo spotkań.. Umowiliśmy się na niedzielę.. Tylko że do wesela 2 tygodnie a trzeba 2 spotkania zrobić..
---------- Dopisano o 14:36 ---------- Poprzedni post napisano o 14:32 ----------
zły jeż
Dzięki 
My tez nie znamy swojego DJ, dlatego się denewuje..
Gratuluję smokingu 
|
Dzięki. 
A to beznadzieja z tą poradnią. Może się zgodzą żeby było jedno spotkanie mniej?
Z usługodawcami na pewno się uda dogadać, cierpliwości. 
Co do organisty, my daliśmy 600 zł księdzu (nie chciał skomentować czy to dobra kwota, mówił że nie wypada mu żądać określonych sum i dziękuje bardzo za ofiarę ). Z organistą, kościelnym i dekoratorką chcieliśmy porozmawiać później, zapytać ile wezmą. Jednakże ksiądz powiedział, że w "pakiecie" jest też organista, kościelny i proste dekoracje. Mamy zamiar dać jeszcze jedną ofiarę w takim razie, skoro to takie all inclusive. Tylko jeszcze nie wiem ile.
Cytat:
Napisane przez re_nata
A ja byłam dziś na próbnej i jestem zachwycona  i moje sztuczne dopinane włosy niczym się nie wyróżniają
|
Super fryzura, rzeczywiście nie widać, że coś do niej dopięto. 
Cytat:
Napisane przez tinyheart
domar - kiepsko z tym brakiem kontaktu, my podpisując umowy od wszystkich usługodawców byliśmy proszeni o kontakt na miesiąc przed ślubem. Z poradnia jeszcze gorzej bo chyba nie wiadomo czy do tego kolejnego spotkania dojdzie? Ale moim zdaniem skoro to oni przekładają to powinni wam "zaliczyć"
czekolada - trzymam kciuki
re_nata - super wyglądasz! Nic nie widać, że masz doczepiane włosy!
A ja proszę o kciuki bo zaraz spadam do dentysty, albo mi dziś będą rwać ósemkę albo za dwa tyg, wszystko się zaraz okaże
|
Trzymam kciuki!
Cytat:
Napisane przez Lusiija
Zrobiłam koszyczek ratunkowy
Dałam:
Podpaski tampony wkladki dezodorant lakier do włosów nici dentystyczne chusteczki zapachowe igły i nici nawleczone już te z rossmana. Ibuprom bibulki do poprawy makijażu tusz to rzęs lakier bezbarwny pilniczek do paznokci i cos tam jeszcze ale juz nie pamiętam
Dokupie jeszcze tabl na zgage chyba
Wysłane z mojego Galaxy S III mini przy użyciu Tapatalka. Jeszcze tylko 2 dni.
|
To wszystko co potrzebne chyba jest. 
Cytat:
Napisane przez asiulek8
Jestem po drugiej przymiarce  I wróciłam z suknią do domu. Teraz wisi w szafie samotna i czeka
Miałam dobre chęci pojechać na manicure, zrobić na próbę. Jedna kosmetyczka zamknięta a druga wyszła 10 minut przed moim wejściem. Spróbuję wieczorem jeszcze gdzieś się zahaczyć.
|
Suknia śliczna, ładnie wyglądasz. 
Cytat:
Napisane przez mojakaren
ależ sie stresuję tą jutrzejszą przymiarką 
powiedzcie mi teraz ile czasu mijało u Was między pierwszą a drugą przymiarką?
|
Ja miałam pierwszą przymiarkę 1.08, a na drugą jestem umówiona 22.08.
Cytat:
Napisane przez Kasiulenkowo
Czesc robaczki ja juz w lozeczku
Wszystko naszykowane
Dziekuje w imieniu tz i swoim za pierwsze zyczenia 
Wstaje o 6:00
STARTUJEMY O 11:00
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
To ja też składam serdeczne życzenia dla Was, wszystkiego dobrego. 
Cytat:
Napisane przez Konkardia
|
Kciuki trzymane za taniec. Wszystkiego dobrego, niech jutrzejszy dzień będzie piękny.
|