Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Filmiki urodowe ( i nie tylko) na YT + offtopy część XXVII
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-08-09, 06:06   #672
201605301559
Konto usunięte

Dot.: Filmiki urodowe ( i nie tylko) na YT + offtopy część XXVII

Cytat:
Napisane przez kustraczek Pokaż wiadomość
Phi, mam jakieś zasady, koleżance chłopa nie odbiję, poza tym jeśli o kucharzy chodzi, to akurat u mnie Jamie Oliver, Jamie Oliver über alles, über alles in der Welt

No!
i pamiętaj, że tylko Jamie!

---------- Dopisano o 06:57 ---------- Poprzedni post napisano o 06:54 ----------

Cytat:
Napisane przez akisia Pokaż wiadomość
Chyba nie, niestety. Na blogu też ostatni wpis jest z marca. A szkoda, tak ją lubiłam
Szkoda, ja też bardzo ją lubiłam.

---------- Dopisano o 06:59 ---------- Poprzedni post napisano o 06:57 ----------

Cytat:
Napisane przez Munkaa Pokaż wiadomość

będzie juto, obiecuję
zaczęłam dodatkowe praktyki i naprawdę nie miałam czasu, a nie chciałam na odwal pisać posta jutro wolny dzień, więc siądę do tego
na smaczny i szybki obiad mam sporo pomysłów, ale nie na wszystkie z nich mam zdjęcia
planowałam dodać troszkę bardziej skomplikowany przepis jutro, pokombinuję w takim razie
czitosy domowej roboty

---------- Dopisano o 07:02 ---------- Poprzedni post napisano o 06:59 ----------

Cytat:
Napisane przez kajmanowa Pokaż wiadomość
muzyka dostępna jest na YT, (nie wiem czy wystarczy mieć konto, czy trzeba mieć jakieś wgrane filmy) Trzeba wejść w studio twórców (prawy górny róg, klikając na swój avatar) później po lewej narzędzia do tworzenia i tam są dostępne utwory, które można bezpłatnie pobrać i wykorzystywać i fajnie jest to rozwiązane, bo można wyszukiwać albo wg gatunków, albo nastroju, instrumentu itd

oczywiście miejsc skąd można pobrać muzykę jest w sieci kilka, ale odkąd YT wprowadziło taką opcje wydaje się to najbardziej rozsądne i bezpieczne czy Renata z tego korzysta głowy sobie uciąć nie dam :p
przez Ciebie, kajmanowa, wstałam o 6.30
ale za to będę pierwsza w aptece - i nikt mi nie zgarnie maści na odciski

---------- Dopisano o 07:06 ---------- Poprzedni post napisano o 07:02 ----------

Gabrielka, ostatnio jak byłam w Kołobrzegu, na deptaku stały budy z ubraniami, a w nich Majkelowy szał pał

przyznam szczerze, że taki jeden kombinezon od "Majkela" nieźle mnie kusił
201605301559 jest offline Zgłoś do moderatora