2014-08-09, 06:06
|
|
Konto usunięte
|
Dot.: Filmiki urodowe ( i nie tylko) na YT + offtopy część XXVII
Cytat:
Napisane przez kustraczek
Phi, mam jakieś zasady, koleżance chłopa nie odbiję, poza tym jeśli o kucharzy chodzi, to akurat u mnie Jamie Oliver, Jamie Oliver über alles, über alles in der Welt 
|
No!
i pamiętaj, że tylko Jamie! 
---------- Dopisano o 06:57 ---------- Poprzedni post napisano o 06:54 ----------
Cytat:
Napisane przez akisia
Chyba nie, niestety. Na blogu też ostatni wpis jest z marca. A szkoda, tak ją lubiłam 
|
Szkoda, ja też bardzo ją lubiłam.
---------- Dopisano o 06:59 ---------- Poprzedni post napisano o 06:57 ----------
czitosy domowej roboty 
---------- Dopisano o 07:02 ---------- Poprzedni post napisano o 06:59 ----------
Cytat:
Napisane przez kajmanowa
muzyka dostępna jest na YT, (nie wiem czy wystarczy mieć konto, czy trzeba mieć jakieś wgrane filmy) Trzeba wejść w studio twórców (prawy górny róg, klikając na swój avatar) później po lewej narzędzia do tworzenia i tam są dostępne utwory, które można bezpłatnie pobrać i wykorzystywać  i fajnie jest to rozwiązane, bo można wyszukiwać albo wg gatunków, albo nastroju, instrumentu itd
oczywiście miejsc skąd można pobrać muzykę jest w sieci kilka, ale odkąd YT wprowadziło taką opcje wydaje się to najbardziej rozsądne i bezpieczne  czy Renata z tego korzysta głowy sobie uciąć nie dam :p
|
przez Ciebie, kajmanowa, wstałam o 6.30 
ale za to będę pierwsza w aptece - i nikt mi nie zgarnie maści na odciski 
---------- Dopisano o 07:06 ---------- Poprzedni post napisano o 07:02 ----------
Gabrielka, ostatnio jak byłam w Kołobrzegu, na deptaku stały budy z ubraniami, a w nich Majkelowy szał pał 
przyznam szczerze, że taki jeden kombinezon od "Majkela" nieźle mnie kusił
|
|
|