Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - *Prisme Again! Givenchy, Live Luxe JLo, JT Lancome i mini Flowerbomb V&R :)
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2007-07-12, 13:23   #35
daigee
Zadomowienie

Przekupka: 63 pkt / 100% pozyt.
Dot.: *Prisme Again! Givenchy, Live Luxe JLo, JT Lancome i mini Flowerbomb V&R :)

Cytat:
Napisane przez weronika18 Pokaż wiadomość
moze u mnie cos za flowerbomb?

moj wątek:
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=189699

oprocz tego moge ci zaproponowac probke shalimar lub odlewke/probke poison (tylko nie pamietam czy to jest pure czy tender poison - bo mam u siebie w mnieszkaniu a jestem u rodzicow) w kazdym razie jest to wersja bez alkoholu aczkolwiek bardzo trwala
Niestety nic. Miniaturki i próbki nie wchodzą w grę. Interesuje mnie tylko większa pojemnośc, bo znam te zapachy.

Cytat:
Napisane przez Mala kroweczka o imieniu Pokaż wiadomość
długość 62 cm.

obawiam się ,że rurki moga niepasować.
tez mam dosyc szczuple nozki ale no wlasnie mam bardzo plaski tyłek !
Bluzeczka jest ekstra... Mka Zary wypada taka mniejsza, prawda? Oni tam mają całkiem malutką rozmiarówkę. Ale to chyba linia młodzieżowa Zary, prawda? Z nią już jest ciut lepiej

No szkoda, że spodnie nie będą pasować, bo też są bardzo ładne.

Hmmm... Co sądzisz o wymianie bluzeczki na Flowerbombkę?

Cytat:
Napisane przez KENZO Pokaż wiadomość
Kurcze szkoda bo myslalam wlasnie ze wybierzesz sobie cos do włosków odemnie no ale jakbys jednak sie skusila to daj koniecznie znac bo inaczej bede musiala kupic sobie jakis puderek prasowany do torebki bo moj mi sie konczy a w domu mam same sypańce
Oj podoba mi sie u Ciebie tak dużo rzeczy, że już nawet szkoda gadać

Mam jeszcze jedne prasowańce Givenchy, dlatego z bólem zdecydowałam się na oddanie tamtych

Kurde, chyba już nigdy nie naciągnę Cię na te twoje boskie specyfiki do włosów Powiedz, gdzie je kupujesz? W Sephorze chyba nie mają Paula Mitchella?