Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Zanim zdmuchnę pierwszą świeczkę, będę chodził już troszeczkę! Mamy IX-X 2013 cz.XIII
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-08-09, 12:43   #1123
Larysa88
Zakorzenienie

Dot.: Zanim zdmuchnę pierwszą świeczkę, będę chodził już troszeczkę! Mamy IX-X 2013 c

Cytat:
Napisane przez ja-ika Pokaż wiadomość
Dziś swoje miesięcznice obchodzą:

Miłoszek, Jasiu, Bartuś, którzy kończą 11 miesięcy
oraz
Nincia-Ninozaur, która kończy 10 miesięcy
Wszystkiego Najlepszego dla Solenizantów
wszystkiego najlepszzego ))

Cytat:
Napisane przez inwersja Pokaż wiadomość
Kup sobie czytnik, już nie będziesz musiała wypożyczać. A i nawet czasem też kupować nie trzeba. Jest chomik

a powiedz mi, czy jak kupię sobie tableta, to na nim też mogę czytać? czy czytnik ma jakieś inne funkcje? (kompletnie się nie znam, a myślałam o tablecie właśnie) choć taki czytnik też fajna sprawa choć ja raczej amator czytania, tzn lubię bardzo ale czasem mi szkoda kasy wydawać na książki ;/ taki izraelita ze mnie w tej kwestii chociaż te które przeczytałam i są mi zbędne wystawiam na sprzedaż, a takich kupionych na czytnik nie sprzedam
no i nie wiem... a mniej więcej ile czytniki kosztują? może za używką bym się rozejrzała hmmm

Cytat:
Napisane przez kaska87 Pokaż wiadomość
hej
za nami najgorsza noc ever
miał 38,4 Piotrek wracał po 22:00 z pracy więc kupił nurofen, podaliśmy mu i po 40min. już przeszło i było 36,6 ale noc z głowy, ja spałam w sumie 5:00-7:00 a tak to czuwałam, on bardzo źle spał, kręcił się co godzinę się budził, dałam mu mleczko w butli, zjadł i 2h ciągiem pospał ale widać,że to zęby bo ślini się jak piesek aż po brodzie i klacie leci, kupki są takie rzadsze, a on rączki tak pcha, że masakra
teraz wstał i znowu miał 38,2 więc znowu nurofen daliśmy, ale chyba dobrze, że czuje bo się cieszy, bawi
mnie oczy pieką- chyba zakładanie soczewek na takie zmęczone oczy to nie najlepszy pomysł był
ząbki pewno, dobrze że dałaś syropek to mniej go boli

Cytat:
Napisane przez MsLullaby Pokaż wiadomość
Burza wczoraj była więc nie spaliśmy jednak w salonie bo nie było tv a po to chcieliśmy tam spać :P
Oglądałyście film "Niebo istnieje naprawdę"? Polecam. Zrył mi trochę banie szczególnie na końcu. Wyłam dobre pół godziny
Aha i chwalę się! Bartuś zrobił wczoraj sam dwa kroczki a dziś jeden ale trochę to potrwa zanim pójdzie na dobre bo jest bardzo ostrożny
no to brawo może się przełamie i pójdzie jednak