2014-08-09, 15:06
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Prymitywne zachowanie kobiet
Cytat:
Napisane przez undefined90
Ale masz problemy... wystarczyło spytac co ją to wszystko interesuje i powiedziec, że nie masz zamiaru opowiadac takich rzeczy obcej osobie. Może dziewczyna, z którą się umawiałeś chciała 'wybadac' teren, ale nie wiem po co angażowała w to obcą osobę i nie wiem po co dałeś się w to wciągac.
|
Cytat:
Napisane przez takasobie93
Podejrzewam, że dziewczyna po prostu sprawdza, czy nie jesteś babiarzem. Może kiedyś takiego miała i ją zdradził, albo coś. Fakt, że sprawdza w prymitywny sposób. Może inaczej nie potrafi.
|
Zgadzam się z powyższymi wypowiedziami.
Dla mnie to jasne, że dziewczyna chciała wybadać sytuację i zobaczyć jak zareagujesz na zainteresowanie jej koleżanki i nie ma co tutaj dorabiać głębszej filozofii.
Wydaje mi się to nieco obrzydliwe, ale z drugiej strony jest bardzo skuteczne. "Internetowy napaleniec" szybciutko opisałby swoje przeżycia intymne i chciałby się umówić z podstawioną panną, natomiast człowiek z klasą odmówiłby brania udziału w takiej rozmowie.
CumberbatchHolmes, jesteś dorosłym człowiekiem, a zachowujesz się jak przerażony gimnazjalista. O tych pannach można pomyśleć bardzo wiele rzeczy, ale to, że chciały cię wyśmiać jest bardzo dziwnym wnioskiem. Masz jakąś traumę z czasów szkolnych?
|
|
|