Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Najbardziej skąpy facet- ranking:)
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-08-09, 17:31   #3564
PaulinciaKWC
Zakorzenienie

Dot.: Najbardziej skąpy facet- ranking:)

Cytat:
Napisane przez bernikula Pokaż wiadomość
Żle się wyraziłam, nieprecyzyjnie. Otóż będąc na wakacjach poznaliśmy ich z tej strony m.in. z opowieści o tych nieszczęsnych margarynach. A na wakacjach to wręcz wstydziliśmy się za nich jak np. weszli bo grill baru ze swoją butelką keczupu!!! To nie jest oszczędność- to skrajne skąpstwo, by przypadkiem złotówki więcej nie wydać na keczup. Albo nie kupili córce biletu (6zł) na karuzelę na wesołym miateczku, bo siostra sie pyta mnie- to jak ja chcę się z dzieckiem przejechać to muszę mieć dla siebie też bilet? A ja mówię- no, a jak ty to sobie wyobrażasz? Poszła do kasjerki i pyta o to samo, po czym słyszę jak ma jakieś wąty! No to dziecko się nie przejechało i zabrali ją na darmowy plac zabaw, po czym stwierdzili, że oczywiście tam było lepiej. Albo mówię- to co idziemy na parking, a oni mówią, że nie zaparkowali tu, bo ich góral wku..., bo chciał za płatny parking 2 zł to pojechali dalej na osiedle gdzieś i postawili między blokami (siostra w ciąży). Albo wjechali pod kasy na Kasprowy na zakazach, by przypadkiem nie zapłacić za parking plus 3 zł odo osoby za busa (i nie daj Boże wózek by im policzyli). W toaletach komentowali ceny (2 zł) itd., itp. Codziennie tyle sytuacji, a wstydu ile. Rozumiem, żeby na biednego trafiło... Nie, tego też bym nie zrozumiała- wiadomo, że jedziesz do kurortu to płacisz i tyle. Albo jeździliśmy naszym samochodem (mamy 7-osobowy) i mówię w końcu- składamy się jakoś na paliwo to od razu mina i tekst sarkastyczny- chcecie to możemy naszym jeździć (5-osobowy). A w chu... z takim interesem. Nigdy więcej z kimś na wakacje
tez bym sie wstydzila
PaulinciaKWC jest offline Zgłoś do moderatora