Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Kameleony, czyli perfumy, które zmieniają się na Waszej skórze
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2007-07-12, 14:15   #9
wilhelmina
Zadomowienie

Dot.: Kameleony, czyli perfumy, które zmieniają się na Waszej skórze

Miałam tak już chyba nie raz:
- ostatnio mile mnie zaskoczył Ogród Śródziemnomorski Hermesa. Na papierku pachniał dziwnie, ale dałam mu drugą sznsę i pokropiłam nadgarstek. Na mnie rozwinął się wspaniale i od tamtego momentu jestem jego szczęśliwą posiadaczką i wielką fanką
- kiedyś zachwyciły mnie dwa zapachy Burberry: Brit oraz London. Na testerze były ładne, jednak po zakupie: totalna klapa! Bardzo żałowałam wydanych pieniędzy. Zapachy na mnie rozwijały sie brzydko, nie współgrały z moją skórą. Ble!
- pamiętam, że na początku odrzucił mnie Dior Hypnotic Poison - na papierku był zbyt duszny i gorący. Zakupiła go moja mama i używała jakiś czas. Na niej również mi się nie podobał. Jednak postanowiłam skropić nim rękę i zupełnie mnie otumanił! Taki piękny - najpierw upojny, słodki, a później drapieżny - sprawia, że czuję się bardziej odważna. Na mnie rozwija sie ślicznie

Póki co pamiętam tylko te zapachy. Ale przyznam, że często mam tak, że perfumy pachną inaczej na papierku, a inaczej na mnie. Taka przecież natura perfum - na każdym są inne.
wilhelmina jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując