Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Rozstanie z facetem XXXI
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-08-10, 17:38   #4671
gatka_84
Zadomowienie

Dot.: Rozstanie z facetem XXXI

Moja kumpela ta z której chłopakiem był teraz na wyjeździe mój eks to dzwoniła wczoraj i mówiła ze miał dość mojego narzekania ., niezadowolenia itd z tym mogę sie zgodzić. Ale jak słyszałam jej zdanie to naprawdę czułam siw mega winna. Ze niby powinnam nie odzywać sie jak wypije bo go denerwuje, czy matkowal mu bo on długo z rodzicami mieszkac, zacisnąć zeby itd najlepiej nie wchodzić w drogę.ze on tyle dla mnie robił itd a ja niewdzięczna tak to brzmiało. A o głupie wyjście do parku musiałam sie dopraszac pół dnia . Ogólnie wiwle błędów zrobiłam ale naprawdę miałam pozwalać na to ze złe sie odnosił do mnie nie raz , czułam brak szacunku ale niby w związkach tak jest . Ech tylko jeszcze bardziej winna sie czuje

---------- Dopisano o 18:38 ---------- Poprzedni post napisano o 18:33 ----------

Ze ja nic nie robiłam , tzn dziennie zmywalam , po pracy mimo ze miałam daleko to dzień w dzień ma zakupy, pralam, prasowalam , Gotowalam , czasem nie, jedzenie do pracy itd , on posprzątał raz na jakiś czas mieszkanie ale nie ważne wyszłam na Lesera niewdziecznego ,.... Tak mi jest przykro . Jak napisałam widze tez winę w sobie ale jak slysze takie rzeczy ech ....

Edytowane przez gatka_84
Czas edycji: 2014-08-10 o 17:42
gatka_84 jest offline Zgłoś do moderatora