2014-08-10, 21:28
|
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Listopad- Grudzień 2014- część III :)
Cytat:
Napisane przez Keithlyn
|
oo dobrze wiedzieć
---------- Dopisano o 21:25 ---------- Poprzedni post napisano o 21:23 ----------
Cytat:
Napisane przez manieczka1
Martha mi sie podoba lozeczko z ikei biale z usuwanym calym bokiem, ale przez cene odpada  kupimy chyba cos na all
|
no właśnie w Ikei jest spory rozstrzał cenowy w łóżeczkach, albo do 199 albo 599 już takie lepsze heh
---------- Dopisano o 21:26 ---------- Poprzedni post napisano o 21:25 ----------
Cytat:
Napisane przez Kostka09
Powiedzcie mi prosze jak dlugo maluch spi w takim lozeczku ze szczebelkami? Zastanawiam sie nad takim ktore mozna przebudowac na nizsze typu tapczanik ale wymiar jest 120x60 to taki 3 latek jeszcze sie zmiesci w takim??
|
hmm synek mojej koleżanki ma 2l i 3m, wiem że jeszcze śpi w takim, ale ile ma zapasu jeszcze to nie wiem heh
---------- Dopisano o 21:28 ---------- Poprzedni post napisano o 21:26 ----------
przepraszam że nie odniosę się do wszystkiego co pisałyście od wczoraj, ale sporo tego
dziś wreszcie byłam na plaży co prawda niedługo, bo chmury przegoniły nas, ale fajnie było, woda cieplutka, choć ja się nie kąpałam.
Tak w ogóle to i ja witam się w 3 trymestrze wczoraj zaczął się 28 tc 
A co niektórym widzę niedługo stuknie już 30-ka.....ależ ten czas zasuwa....pamiętam jak na koniec 4 tc zobaczyłam 2 kreseczki
Edytowane przez Zanet84
Czas edycji: 2014-08-10 o 21:35
|
|
|