2014-08-10, 20:46
|
|
Rozeznanie
|
Dot.: Zanim zdmuchnę pierwszą świeczkę, będę chodził już troszeczkę! Mamy IX-X 2013 c
hej 
u nas tez intensywny weekend 
dzis przyjechala moja siostra i przywiozla Kubusiowi prezent na roczek - wozek Baby Design Mini a dala wczesniej, zebysmy mogli juz korzystac Larysko, Ewacia dziekuje za opinie, spacerowka jest super 
a i zlozylismy dzis malemu trojkolowy rowerek, ktory dostal na chrzciny jest po prostu zachwycony 
pomimo nieciekawych opinii co do uzywania przez dziecko, uwazam, ze switenie sie sprawdzi chocby do wozenia go. tym bardziej, ze ma duzo podstawke na nogi i wygodnie mu sie siedzi. juz nie wspominajac o tym jak "pyszne" jest lusterko, ktore dokladnie wylizal i probowal obgryzc 
Cytat:
Napisane przez rollercoaster_86
Motylku , po tym jak mieliśmy wizyte w 3 miesiącu, dr kazała się niczym nie przejmowac, że wszytsko jest ok, że zez fizjologiczny i do roku mamy czekać. W 8 miesiącu postanowiliśmy iśc ponownie, ale prywatnie do sprawdzonej specjalistki i od razu diagnoza, naświetlania, wszytsko tak szybko się potoczyło. Tosia nie zezuje cały czas, ale to lewe oko,zdecydowanie jej ucieka  nadwzrocznośc w drugim oku wyszła przy okazji badań.
My zaczynamy dość szybko leczenie, takze lekarka mówiła, że okularki i naświetlania powinny pomóc. Gdybyśmy zgłosili się później, to juz niestety operacja wchodziłaby w grę.[COLOR="Silver"]
|
zeby leczenie odnioslo skutek
i oby okularki chciala nosic 
Cytat:
Napisane przez kaska87
Dziękuję za pomoc  po 40min i nurofenie-jakis skoncentrowany-ma 36,6
|
dobrze, ze pomoglo 
Cytat:
Napisane przez ja-ika
|
najlepszosci 
Cytat:
Napisane przez MsLullaby
Ja nienawidzę ciast, tortow, ciastek, czekolad itp  super to jest  za to jedyne co serio uwielbiam to lody wodne i sorbetzw(bo mlecznych też nie lubię) a tak to mnie mdli bardzo od słodkiego. Nawet mam film jak mam wyprawiane dziesiąte urodziny i mówię mamie "mi torta nie, ja nie lubię" i zasłaniam dłońmi talerz
Pewnie zęby
 sto lat
Ech u nas to samo, w domu nosi chustki pod szyja bo normalnie z niego cieknie
Burza wczoraj była więc nie spaliśmy jednak w salonie bo nie było tv a po to chcieliśmy tam spać :P
Oglądałyście film "Niebo istnieje naprawdę"? Polecam. Zrył mi trochę banie szczególnie na końcu. Wyłam dobre pół godziny 
Aha i chwalę się! Bartuś zrobił wczoraj sam dwa kroczki a dziś jeden  ale trochę to potrwa zanim pójdzie na dobre bo jest bardzo ostrożny 
|
po pierwsze zazdroszcze, ze nie lubisz slodyczy 
Po drugie dla Bartusia
|
|