Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Zanim zdmuchnę pierwszą świeczkę, będę chodził już troszeczkę! Mamy IX-X 2013 cz.XIII
Podgląd pojedynczej wiadomości

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2014-08-10, 20:46   #1164
anutka171
Rozeznanie

Dot.: Zanim zdmuchnę pierwszą świeczkę, będę chodził już troszeczkę! Mamy IX-X 2013 c

hej

u nas tez intensywny weekend

dzis przyjechala moja siostra i przywiozla Kubusiowi prezent na roczek - wozek Baby Design Mini a dala wczesniej, zebysmy mogli juz korzystac Larysko, Ewacia dziekuje za opinie, spacerowka jest super
a i zlozylismy dzis malemu trojkolowy rowerek, ktory dostal na chrzciny jest po prostu zachwycony
pomimo nieciekawych opinii co do uzywania przez dziecko, uwazam, ze switenie sie sprawdzi chocby do wozenia go. tym bardziej, ze ma duzo podstawke na nogi i wygodnie mu sie siedzi. juz nie wspominajac o tym jak "pyszne" jest lusterko, ktore dokladnie wylizal i probowal obgryzc

Cytat:
Napisane przez rollercoaster_86 Pokaż wiadomość
Motylku , po tym jak mieliśmy wizyte w 3 miesiącu, dr kazała się niczym nie przejmowac, że wszytsko jest ok, że zez fizjologiczny i do roku mamy czekać. W 8 miesiącu postanowiliśmy iśc ponownie, ale prywatnie do sprawdzonej specjalistki i od razu diagnoza, naświetlania, wszytsko tak szybko się potoczyło. Tosia nie zezuje cały czas, ale to lewe oko,zdecydowanie jej ucieka nadwzrocznośc w drugim oku wyszła przy okazji badań.

My zaczynamy dość szybko leczenie, takze lekarka mówiła, że okularki i naświetlania powinny pomóc. Gdybyśmy zgłosili się później, to juz niestety operacja wchodziłaby w grę.[COLOR="Silver"]
zeby leczenie odnioslo skutek
i oby okularki chciala nosic

Cytat:
Napisane przez kaska87 Pokaż wiadomość
Dziękuję za pomoc po 40min i nurofenie-jakis skoncentrowany-ma 36,6
dobrze, ze pomoglo

Cytat:
Napisane przez ja-ika Pokaż wiadomość
Dziś swoje miesięcznice obchodzą:

Miłoszek, Jasiu, Bartuś, którzy kończą 11 miesięcy
oraz
Nincia-Ninozaur, która kończy 10 miesięcy
Wszystkiego Najlepszego dla Solenizantów
najlepszosci

Cytat:
Napisane przez MsLullaby Pokaż wiadomość
Ja nienawidzę ciast, tortow, ciastek, czekolad itp super to jest za to jedyne co serio uwielbiam to lody wodne i sorbetzw(bo mlecznych też nie lubię) a tak to mnie mdli bardzo od słodkiego. Nawet mam film jak mam wyprawiane dziesiąte urodziny i mówię mamie "mi torta nie, ja nie lubię" i zasłaniam dłońmi talerz

Pewnie zęby

sto lat

Ech u nas to samo, w domu nosi chustki pod szyja bo normalnie z niego cieknie

Burza wczoraj była więc nie spaliśmy jednak w salonie bo nie było tv a po to chcieliśmy tam spać :P
Oglądałyście film "Niebo istnieje naprawdę"? Polecam. Zrył mi trochę banie szczególnie na końcu. Wyłam dobre pół godziny
Aha i chwalę się! Bartuś zrobił wczoraj sam dwa kroczki a dziś jeden ale trochę to potrwa zanim pójdzie na dobre bo jest bardzo ostrożny
po pierwsze zazdroszcze, ze nie lubisz slodyczy
Po drugie dla Bartusia