Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Wasi niscy TŻ'ci
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-08-11, 09:54   #66
Kretka666
Zakorzenienie

Dot.: Wasi niscy TŻ'ci

Cytat:
Napisane przez Sherminka Pokaż wiadomość
Offtopując (nie chce mi się wykopywać wątku o wysokich kobietach) to wczoraj byłam z TŻ w warszawskim zoo. Oczywiście tłumy jak na bazarze Idę sobie z TŻ alejką mijając bodajże nosorożce i słyszę za plecami "patrz jaka wysoka baba". Odkręcam się a tu jakaś młoda mamusia pokazuje mnie swojemu dziecku niczym kolejny obiekt w zoo Powiedziałam jej, że jest zachowanie jest lekko chamskie a ta tylko zacieszyła. Współczuję dzieciom, które są wychowywane przez takie idiotki, potem nie ma się co dziwić, że jest nietolerancja i wytykanie palcami ludzi, którzy się czymś różnią. Można by pomyśleć, że jestem przewrażliwiona, ale ja akurat mam 190 cm wzrostu, co rzeczywiście jest ewenementem jak na kobietę i naprawdę mam dość takich ludzi

Edit: A dzieci to mogą mieć wzrost po dziadkach lub pradziadkach, szukanie partnerki pod wymiarowe dzieci może się słabo skończyć
Wspolczuje sytuacji Ja bym pewnie ostro babie pojechala, ale ja zlosliwa jestem

Co nie? Ale co Ty sie znasz, zazdroscisz tylko (nie wiem czego, wstaw sobie cos) przyszlej matce dzieci Dopplera

Tak z ciekawosci zapytam - facet 15 cm wyzszy jest wygodniejszy z jakiego powodu? Spotykalam sie kieeeeedys z wyzszym chlopakiem, tak o 10-12 cm i bylo mi niewygodnie, niekomfortowo, dziwnie. Takze dlatego pytam
Oczywiscie chodzi mi o cos innego niz mozliwosc wyjscia w szpilach i bycia wtedy rowna z facetem, bo to malo dla mnie istotne. Inne rzeczy prosze

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.