Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Sierpniowe maluchy opuszczają brzuchy. Mamy sierpniowe 2014 część VI
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-08-11, 10:03   #2709
malutka100
Zakorzenienie

Dot.: Sierpniowe maluchy opuszczają brzuchy. Mamy sierpniowe 2014 część VI

Cytat:
Napisane przez lilka_vanilka Pokaż wiadomość
Konstanty Jarosław <3 zostal szczęśliwie wyjęty z brzuszka mamy ok. 18. Wazy 3650. Jest zdrowiutki!!! Siusiak pełnowartościowy
Dokladnie tak go sobie wyobrazalam!

Po dwoch dawkach oxy mialam skurcze do 100% ale ich nie czulam. Rozwarcie nie postepowalo i lekarz zaproonowal cc, albo powrot na oddzial i ponowienie proby z oxy we wtorek. Jednak bez gwarancji na powodzenie, a ze jestem tyle po terminie, ze to moglo byc niebezpieczne dla dziecka... Oryczalam się strasznie, ale zgodzilam sie na cc. Nie wspominam tego dobrze, bo bylam splakana i przerazona, na szczescie wszystko poszlo dobrze i koniec koncow dziekowalam poloznym i lekarzom. Wiekszosc byla bardzo mila i wspierajaca. I chyba wzbudzilam sensację tą panika przed cc ;-)

Teraz czuję wielką ulgę! Będę pionizowana ok. 5

Juz mi sie nie chce spac lece nadrabiac. Dziękuję za kciuki!!! :-*

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
gratulacje Lilka!
muszę Cie powiedzieć, że Twój synek jest naprawdę śliczny

Cytat:
Napisane przez pati1078 Pokaż wiadomość
Gosiu od 3 dzisiaj nie spie zaczely mnie brac skurcze takie narazie jeszcze delikatne i srednio co 30min wiec mam nadzieje ze jeszcze dzisiaj cos sie rozkreci

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
za szybkie rozkręcenie akcji

Cytat:
Napisane przez TheFall Pokaż wiadomość
Zaraz się zbieramy i jak wczoraj się nie denerwowałam to dzisiaj jest z tym kiepsko.

Lilka gratulacje!
będzie dobrze!
a nerwy są całkiem normalne...
trzymaj się

Cytat:
Napisane przez h4linka Pokaż wiadomość
Ja mojego bez przerwy głaskam po tej pięknej czuprynce ale muszę się powstrzymywać, bo się boję, że mu zetrę te włoski i będzie łysy.
Halinka a głaskaj sobie do woli z tego co czytałam to te pierwsze włoski i tak się zetrą choćby dlatego że maluch cały czas leży i siłą rzeczy je wyciera.
Czytałam że stąd możliwe i często spotykane jest że np dziecko rodzi się z ciemnymi włosami, ale jak one się wytrą to może jeszcze równie dobrze być np blondynkiem

Cytat:
Napisane przez kasia_ruda Pokaż wiadomość
Patrzcie, co wczoraj dorwałam w rossmanie: https://www.magcosmet.pl/cialo/piele...dzie-1401.html

Kupiłam od razu, będę się maziać po porodzie. Dziś wieczorem mam wizytę, mam nadzieję, że coś się dzieje w końcu tam.
O nie widziałam tego specyfiku w Rossmanie
Ale też już zakupiłam mazidło na po porodzie przy okazji ostatnich zakupów w gemini

Kasia tak z ciekawości ile waży Twój synek?
pamiętam jak pisałaś że wam też lekarz powiedział że będzie duży kawaler.
Ja byłam ostatnio na wizycie ( 37 tydzień ) to mój miał 3350, nie wiem czy to bardzo dużo?
malutka100 jest offline Zgłoś do moderatora