Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Najpiękniejsze PMki za mąż wychodzą, byli chłopacy się z żalu zagłodzą!;) PM2014 cz29
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-08-11, 17:58   #1804
aniuska18032
Zakorzenienie

Dot.: Najpiękniejsze PMki za mąż wychodzą, byli chłopacy się z żalu zagłodzą!;) PM201

Cytat:
Napisane przez docik10 Pokaż wiadomość
Tż jest już tak wkurzony, że nie chciałam już dolewać oliwy do ognia przed samym weselem kiedy między nami super się teraz układa. Tż mnie wspiera i pociesza, że ze wszystkim zdążymy i będzie pięknie bo ja już mam problemy ze snem ze stresu A mama mi mówi, że nie ma nic gorszego jak kłótnie o rodziców dlatego zaproponowałam, że trochę u rodziców w mieszkaniu pobędziemy z gośćmi z mojej strony a trochę na tej sali. Innego wyjścia w tej sytuacji nie widzę (dobrego wyjścia) Bo tż stwierdził, że nie pójdziemy na tą sale i tyle! Dla mnie to nie jest rozwiązanie, bo nie chodzi o to żeby się kłócić, tylko moi rodzice już swoją decyzją pokazali, że trzeba wszystko ustalać wspólnie, tym bardziej, że oni do tej sali też musieliby się dołożyć. Teście pewnie by powiedzieli, że nie ma takiej potrzeby oni zapłacą, ale czy któraś z Was zaprosiłaby swoją rodzinę na koszt obcych dla tej rodziny ludzi? Pewnie nie, więc w zupełności rozumie moich rodziców i nie mam o to do nich żalu. Mojej mamie się też to nie podobało, że nawet Nas o zdanie nie zapytali, najbardziej zainteresowanych. Tż w tej sytuacji stoi po mojej stronie.
Ja również mam problemy ze spaniem, zaczęły się nagle i wiem, że to wynik stresu...jak tak dalej pójdzie to będę jechała na jakiś tabletkach
PS: Tak naprawdę to nie mam się czym martwić, wszystko załatwiamy na czas, wszystko jest zaplanowane! A jednak....ten stres jest i będzie..

Tez myślę, że najlepsze wyjście to pobycie trochę z gośćmi u Twoich rodziców, a potem na tej sali.
U mnie jest tak, że moi rodzice przyjmują naszą rodzinę u siebie (jeśli ktoś przyjedzie w niedzielę), a teściowie swoją. Jako, że mieszkamy z teściami to oczywiście moja strona rodziny może wpaść bez problemu.
Musimy dodatkowego grilla skołować bo mamy jednego i to małego

Ja na szczęście problematycznych teściów nie mam teściowa stara się jak może żeby nam pomagać w organizacji

Cytat:
Napisane przez docik10 Pokaż wiadomość
Teściowa mi do pracy wparzyła bo była na mieście. Oczywiście nic się nie odezwała na temat spotkania z rodzicami i jej świetnych pomysłów Aleee pytała się czy jadę z tż po garnitur, mówię, że tak i że chciałabym żeby był w odcieniach szarości coś w ten deseń... A ona Pan Młody powinien być w czarnym! A ja... właśnie nie ma wyglądać jak wszyscy, a po drugie on mi się w czarnym nie podoba (serio to niekorzystnie w czarnym wygląda) a do tego mamy żółty kolor przewodni, tż będzie miał cytrynowy krawat i z szarym lepiej się prezentuje żółty niż z czarnym. No ale ta kobiecina nie może mieć takiego samego zdania jak ja
Może i się nie znam ale w takim garniaku bym widziała mojego Tż. Kto powiedział, że do ślubu czarny?? Tym bardziej, że to okres letni może mieć jaśniejszy.
Teraz coraz mniej Panów Młodych nosi czarny garnitur w dniu ślubu
Popularne są granatowe i szare z tego co widziałam.
Zgadzam się, że kolor żółty będzie lepiej współgrał z szarym garniturem

Zaręczczeni od listopada 2011

Nasz Wielki Dzień - 30.08.2014

Fotografia Anna Kolebuk
aniuska18032 jest offline Zgłoś do moderatora