Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Gdzie spędzają czas wykształcone "stare" panny?
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-08-11, 19:39   #1
sloncemeksyku
BAN stały

Gdzie spędzają czas wykształcone "stare" panny?

Z góry przepraszam za formę sformułowania tematu ,jakoś musiałem to sklecić.

TREŚĆ pytania dla leniwych : (dla tych którym nie chce się czytać moich bazgrołów
-gdzie spędzają czas wolny kobiety,dziewczyny wykształcone,inteligentne ,kulturalne? Chodzi mi oczywiście o panny,które z różnych względów na dzień dzisiejszy nie znalazły jeszcze faceta.Wiek? hmmm około 28-33.
Podkreślam,że chodzi mi o dziewczyny wykształcone,bo te w głównej mierze i wierze są przeze mnie do zniesienia.

Zaznaczę,że jestem z Katowic.

TREŚĆ pytania rozwinięta :
Mam na imię Jacek,lat 34.
Drogie kobiety.
Zwracam się do Was z prośbą o wskazanie,wyjaśnienie,dro gowskaz,który ułatwi mi skierowanie kroków w odpowiednie miejsce w celu nawiązania znajomości z płcią piękną,z zaznaczeniem tego,że ów płeć piękna ma być wykształcona lub co najmniej inteligenta oraz znająca podstawy kultury i higieny osobistej.
Z góry zaznaczam - nie jestem desperatem,nie jestem głupi,jedynie trochę spóźniony,aczkolwiek pociągający,pomysłowy,wys portowany,ponad przeciętnie dbający o swój wygląd i odbiór przez drugą stronę.....dobra,wystarcz y,po prostu na poziomie.
Na pewno nie zarozumiały-chciałem tylko wyjaśnić kto kryje się po drugiej stronie monitora.

Do czego zmierzam...
Mając lat 34,można powiedzieć że "ostatni autobus" już odjechał,jednak jest jeszcze szansa skorzystać z taryfy lub minibusu Idąc tym tropem nie ukrywam,że zleciało trochę lat i czas na poznanie dziewczyny jest co najmniej utrudniony dlatego,że te które się do tego nadawały,mają już obrączki na palcach,a te które pozostały do wzięcia to zazwyczaj kobiety z bagażem doświadczeń.

Szacunek do siebie mam i z góry przekreślam kobiety wulgarne,nie dbające o higienę,wskakujące do łóżka lub rozkładające elementy swojej bielizny na części pierwsze w okolicach tylnego siedzenia samochodu...
Tak,nienawidzę puszczalskich,choć od strony "łóżkowej" wszystko ze mną w normie

Ponawiam pytanie - gdzie mogę się udać,by z zaskoczenia,bez podejrzeń,mieć okazję na nawiązanie znajomości z kobietą,dziewczyną inteligentną(po studiach) ? Na Waszym forum przeglądałem podobny temat i Ktoś zaintonował że jest wiele kobiet które gonią ten ostatni autobus podobnie jak ja,a wcześniej nie wsiadały do niego bo był zatłoczony ,bądź były pochłonięte mówiąc w skrócie - nauką czy karierą.

Są chyba jakieś miejsca oprócz pub-u czy dyskoteki,w których czas wolny spędzacie kobiety drogie kochane ?

Miłości nie powinno się szukać,powinna przyjść sama ale nikt nie powiedział że nie można jej pomóc

Edytowane przez sloncemeksyku
Czas edycji: 2014-08-11 o 19:41
sloncemeksyku jest offline Zgłoś do moderatora